Arama sonuçları: *

1. lia shine

İ5 12400F ve MSİ B660M Bomber Ne Kadara Satabilirim?

Aslında sistem https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-3070-ventus-3x-b660m-bomber-msi-500gb-ssd-16gb-ram.html bu. Ama valorantta intel işlemci sıkıntısı çekiyorum bu yüzden ryzen işlemciye geçmek istiyorum. Ne kadara satmam doğru olur?
  2. lia shine

Opera neden böyle açılıyor?

Opera açılırken hep böyle bir şey yükleniyor eskiden tak diye açılıyodu nasıl düzelticem bunu oyundayken açınca sürekli sesler cızırdıyor?
  3. lia shine

Nasıl kilo verebilirim ?

2008 Mart doğumluyum 175 boyunda ( 1 - 2 cm daha uzun olabilir ) 90 kiloyum nasıl kilo verebilirim nasıl bir yeme programı önerirsiniz yumurta olmazsa çok iyi olur aslında sebze de pek yemem artık ama artık ne olursa olsun yemenin vakti gelmiş gibi görünüyor. Zaten küçüklüğümden beri bu...
  4. lia shine

Babam umutlandırıp umutlandırıp vaz geçiyor

Kulaklığımın sağ tarafından ses gelmiyor ne yapsak olmadı . Neyse sonra ben itopyada olan indirimleri gördüm bi baktım foruma herkes blackshark v2 x kraken falan öneriyo e fiyatlarda iyi bugün bi işte yardım ettim bir şeyler taşıdım falan normalde yapmam bu arada elime pek yakışmaz böyle işler...
  5. lia shine

Esnerken Sağ Kaburga Kısmım Ağrıyor

Beyler daha demin arkadaşlarla konuşurken baya bir güldüm ondan sonra esneme geldi tam esniyorum acıyor sağ kaburgamda bir yer ve bu esneme geçmiyor şuanlik yapabileceğim bir şey var mı ?
  6. lia shine

Nasıl Kilo Verebilirim ?

Selamlars Beni az çok görmüşsünüzdür forumda şimdi benim şöyle bir sorunum var ben biraz kiloluyum ve bunu 2.sınıftan beri eritemedim (şuan 7.sınıfım) trendyol kampanyasında 50şer 50şer kuponlarla bi tane spor aleti aldim yapıyorum ama omuzlarım şuan ağrıdığı için yapmıyorum günde normalde 100...
Top Bottom