Nasıl Kilo Verebilirim ?

lia shine

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,044
Selamlars Beni az çok görmüşsünüzdür forumda şimdi benim şöyle bir sorunum var ben biraz kiloluyum ve bunu 2.sınıftan beri eritemedim (şuan 7.sınıfım) trendyol kampanyasında 50şer 50şer kuponlarla bi tane spor aleti aldim yapıyorum ama omuzlarım şuan ağrıdığı için yapmıyorum günde normalde 100 200 arası mekik çektim o aletle bir kere tekte 200 çekmistim :D neyse konuyu daha uzatmayayım başka nasıl kilo verebilirim yaş 13 martta 14e basıcam (2008liyim yani)
okuyan herkese thxss

boy kilon?

bir günde direk ağır hareketler yapma vücudun içinden geçersin. Ben zamanında yaptım ve 1 hafta acısı inmedi. mini diyet+bolca su+günde 30 dakika spor. sporu gün geçtikçe ağırlaştır.

doktora git.
en iyi şekilde yakarsın kilonu . sana yapman gerekenleri soyler :D

Dengeli beslen vaktinde ye doğru ye. Sporunu yap bunu bir düzene sokarsa yavaş yavaş kilo vermeye başlarsın ama dediğim gibi beslenmene çok dikkat et.

Hayır seni daha önce görmedim sabah koşulları ile yarıyor Ve günde 3l su ama yaşın küçük sağlıklı beslenmeyi dene

Daha yaşın küçük yani çocuksun daha,kilonu dert etmen gerekmez.Ha bana sorcak olursan günlük 10km ile başlayıp arttıra arttıra gidersen ve beslenmeni düzgün yaparsan gayet iyi bir vücüdun olur.Zaten egzersiz aletlerin varmış.

her yemekten önce 1 bardak su iç çünkü su içince tokluk hissi verir ve fazla yemezsin yavaş ye hızlı yersen doyduğunu anlamazsın ve fazla yersin yemeklere acı kat acı metabolizmayı hızlandırır uyanınca 2 bardak su iç

3 beyazdan uzak durucaksın düzenli beslenip uyuyacaksın oluyor

Selamlars Beni az çok görmüşsünüzdür forumda şimdi benim şöyle bir sorunum var ben biraz kiloluyum ve bunu 2.sınıftan beri eritemedim (şuan 7.sınıfım) trendyol kampanyasında 50şer 50şer kuponlarla bi tane spor aleti aldim yapıyorum ama omuzlarım şuan ağrıdığı için yapmıyorum günde normalde 100 200 arası mekik çektim o aletle bir kere tekte 200 çekmistim :D neyse konuyu daha uzatmayayım başka nasıl kilo verebilirim yaş 13 martta 14e basıcam (2008liyim yani)
okuyan herkese thxss
bende şişmanım biraz
pişmanım ama Abur Cuburlar bırakmıyor resmen

167 boy 70 72 kilo
bu kiloda ağırlık kaldırmayın.hergün yürüyün hafif tempo beslenmenize dikkat edin su için bol bol bir iki aya düzelirsiniz sonra da zaten kas yaparsın önce kardio.

Geri