Arama sonuçları: *

1. LvdR

Perros Blancos "Kalite Kokuyor(!)"

Ben mi sağırım onların mı mükemmel kulakları var sizce ?
  2. LvdR

Ailem sevgilimin olduğunu öğrendi : ( ne yapmalıyım ?

Dün gece felaket bir şekilde yazışmalarımızı, kızın fotoğraflarını falan gördüler : ( Onların bana olan güvenini boşa çıkardığım için bana çok kızdılar ama ben yüzlerine bile bakamadım bütün her şeyi silip ayrılmamı söylediler. Ama ondan ayrılamam bunu yapamam, hem ona hem de kendime... Ne ben...
  3. LvdR

Joker - Zehirli Kan (Burry Soprano Diss)

Sizce şuanlık fightta kim önde ?
  4. LvdR

Sapık Muammelesi Görmek

Bugün sevgilimi görmeye evinin önüne gidecektim. Tabi olacaklardan habersiz onu göreceğimi düşünmenin verdiği mutlulukla koşa koşa evin yolunu tuttum. Artık gide gele yollarını ezberlemiştim bu onu 2.kez gizlice görüşüm olacaktı ilkinde kimsenin dikkatini çekmeden biraz bakıştıktan sonra eve...
  5. LvdR

En Sevdiğiniz Beatler

Beğendiklerinizi atında kulaklarımız nasiplensin :D (herhangi bir parçanın beati de olabilir.)
  6. LvdR

Gelecekteki Kendine Ne Söylemek İstersin ?

Herkes gelecekteki kendine bir not bıraksın Çok Sevgili Gelecekteki Ben, Selam dostum bak sakın ama sakın o kızın elini bırakma yoksa bir daha aşık olamayacaksın; o senin ömrünün geri kalanını beraber geçireceğin, evleneceğin kişi haberin olsun... 07/12/2020 22.26
  7. LvdR

Forumdaki Özel Mesajlar yöneticiler tarafından görülebiliyor mu?

Acaba özel mesajlar yöneticiler tarafından görülebiliyor mu?
  8. LvdR

Rekora Koşuyorum Resmen

Ulan bi' CS GO indireyim dedim yaşlandım resmen.:D İnternette bir sıkıntı var bağlatıldığından beri 1mbps:( Rekor kırıcam heralde.
  9. LvdR

En Sevdiğiniz Old School Rap Parçası Hangisi?

Soru başlıkta.
  10. LvdR

Şair Mahlası Önerebilir misiniz?

Sorum başlıkta.
  11. LvdR

Sevipte Kavuşamayanlar...

Kalbinden geçen, O'nun yüzüne söyleyemediğin "Keşke söyleseydim" dediğin ne varsa... 🚬 🚬 Dök içini Donanım Arşivi Forum; içinden ne Yunus Emreler, Aşık Veyseller çıkacak görelim...:cry:
  12. LvdR

Bitmeyen Sorun: Kepek ve Yağlı Saç

Başlıkta da yazdığım gibi saçlarım yağlı ve çok kepekli. Duş aldıktan hemen sonra bile kepek dökülüyor. Şampuan ya da başka bir öneriniz var mı?
  13. LvdR

AMD RYZEN 3 3200G KULLANANLAR

Kullanan ya da kullandığını bildiğiniz biri var ise etiketleyebilir misiniz?
  14. LvdR

"HAYATIMIN KONUSU"

İmzamda da görüldüğü gibi ben "ABAYI YAKMIŞ BİR LİSELİ" yim. Diyeceksiniz ki "E kardeşim sen bu konuyu niye açtın." Derdim var agalar derdim...:( Olayın en en en başından başlıyayım. Malum Corona bütün dünyayı tavaf ediyorken biz LGS ye çalışıyorduk, tabi o zamanlar derslerden başımızı...
  15. LvdR

İlk 8D Deneyiminiz ve Dinlediğiniz Müzik?

Ben ilk 8D müzik dinlediğimde cidden haykırdım kendimi konserde gibi hissettim çok iyiydi be.Emektar PCm sağolsun ilk 8D deneyimimi yaşattı bana ama açtığım şarkıdan pişmanım ilk 8D deneyimim "Derdim Olsun" oldu:(
  16. LvdR

TÜRKİYE'NİN "KASMAYAN TEK FORUMU DONANIM ARİŞİVİ FORUM"

İlk başta yanlış anlamışım "TÜRKİYE'NİN KASMAYAN TEKNOLOJİ PLATFORMU" yazısını. Şimdi anladım cidden hem kasmıyor hem kasmıyor:) Ennnnn iyi donanım forumu cidden sorunu yayınlanması için beklemiyorsun, saçma sapan sebeplerden ban yemiyorsun daha ne olsun bütün sorularım anında cevaplandı. Daha...
  17. LvdR

Bir Anlık Gaza Gelmemim Sonucu

Arkadaşlar şimdiden ufacık bir fikir bile verebilen herkese çok teşekkür ediyorum. Ben bu sene liseye yeni geçtim.Malum virüs yüzünden okulada gidemedik.Uzaktan eğitim sürecinde ID vs fln için gruplar oluşturuldu.Geçen gün edebiyat hocamız 29 Ekim için bir etkinlik düzenlediğini kimlerin...
  18. LvdR

Forumdaki Rütbeler Neye Göre Artıyor?

Neye göre artıyor?
Top Bottom