Arama sonuçları: *

1. ArdaM

Teknosa’nın indirim sağlamama hakkı var mı?

Şu an annemin çalıştığı Kızılay derneği için Teknosa’dan vergi muafiyeti ile bir laptop almaya çalışıyorum. Laptop ve yanındaki mouse vs. aksesuarlar toplam 10.200 TL civarı tutuyor. KDV muafiyetimizi kullanmak istediğimizde ise laptopun şu anda indirimde olduğunu, 13.000 TL civarından 9.000’e...
  2. ArdaM

Bu Vodafone paketi halis mi?

Arkadaşlar, uzun süredir 75 TL'ye 18 GB bir paket kullanıyordum, sonradan arayıp 3 yıllık müşterimizsiniz fatura aksatmamışsınız falan diyip aynı fiyata 20 GB yaptılar. Geçen gün internetim bitince ben de uygulamada dolaşmaya başladım. Geçebileceğim tarifelerde gezinirken karşıma şu tarife...
  3. ArdaM

CS:GO'da Hangi Bıçağı Almalıyım?

Arkadaşlar, 1-2 haftaya yukarıdaki bıçaklardan birini alacağım fakat kararsız kaldım, oy verirseniz sevinirim :)
  4. ArdaM

CS:GO Trade Günlükleri

Agalar, elimde uzun sürenin sonucunda, günlük kasalar, bazı çekilişler ve biraz trade sonucu elde ettiğim yaklaşık 1200 TL'lik bir envanter bulunuyor ve bu miktarda bir envanter elde etmişken takas yaparak gelir elde etmeyi denemeye karar verdim. Tek başına sıkıcı olabileceği için yaptığım...
  5. ArdaM

Bunu Yaparsam Reklam Yapmış Sayılır Mıyım?

Bir twitch kanalı buldum. Bu arkadaş her akşam yayın yapıyor ve izleyici sayısı 80-100'ü geçmiyor. Her akşam yayın sonunda 5 dolarlık CS:GO eşya çekilişi yapıyor ve abonelere çıkma şansı 5x'te. Ben de ücretsiz 1 aylık Prime'ımı alınca bu kanala abone olayım dedim, hem adama destek oldum hem 1 ay...
  6. ArdaM

Photoshop Bilen Biri Varsa Bir Ricam Var

Arkadaşlar, Gold olduğum için her zamanki pp'mi altın renginde yapmak istiyorum, yardımcı olabilecek var mı :D
  7. ArdaM

MuratAbiGF'nin 13K'lık Kasayı Düşürmesi

Acı verici bir deneyim yaşamak isteyenler şu videonun 15:24 saniyesine sarıp izleyebilir. İşin ilginç yanı 25000 lira dediği sistemde 2060 var :D ben 3080 düşürdü sandım.
  8. ArdaM

CS:GO Envanterinizde Ne Var

Herkesin envanteriyle hava atabileceği veya birbiriyle takas yapabileceği bir konu oluşturmak istedim. Sizin envanterinizde ne var? Benimki şu şekilde ve hepsini bedavaya aldım :D
  9. ArdaM

Bruh Moment Sayacı İncelemesi

Merhaba arkadaşlar, bugün çok yararlı bir uygulama keşfettim. BörekliPoğaça adlı bir arkadaşın yaptığı bir Bruh Moment sayacı. Zikirmatik gibi Bruh Moment'larınızı sayıyor. Uygulamada tuşa bastığınızda çıkması için seçebileceğiniz farklı Bruh efektleri var. İster orijinal, ister ağır çekim...
  10. ArdaM

Akvaryumdan Anlayanlar Yardımcı Olursa Sevinirim

Merhaba, evde iki tane akvaryumumuz var. Biri 120 litre, biri 10 litre ve küçük bir motora sahip. Her evden uzağa gidişimizde akvaryuma salatalık bırakıyoruz ve şimdiye kadar hiç sorun çıkmamıştı. Ama bu sefer Babam 10 litrelik akvaryuma 1 tam salatalık koydu ve 3 gündür evde değildik. Geri...
  11. ArdaM

Sizce bu problem doğru mu?

Monty Hall problemi adlı bir proplem var. 3 kapı var ve ikisinin arkasında keçi birinin arkasında araba var. Hakkındaki videolardan birini bıraktım Videolardaki anlatımla kapı değiştirirsek ihtimal artar gibi duruyor ama hiç öyle gelmiyor :D Ne düşünüyorsunuz?
  12. ArdaM

Cs:Go Katowice 2014 Çıkartmaları

Adamın biri bana böyle bir teklif yaptı, Katowice 2014 Fnatic Holo yapıştırılmış ak mavi laminant karşılığında 90 liralık item. Çıkartma 7500 TL ediyor ama item artık adamın envanterinde olmadığı için takas iptal olmuş. Ne kadar üzülmeliyim? Bu itemin değeri ne kadardır.
  13. ArdaM

Tarife Önerisi

Vodafone'da taahhütüm bitmek üzere, Turkcell'e geçmek veya Vodafone'da kalmak olarak iki seçeneğim var. Vodafone 70 liraya 18gb internet 2000 dk, Whatsapp, Instagram ve Spotify'da sınırsız internet içeren bir paket veriyor. Bu fiyata Turkcell'den paket önerisi olan var mı?
  14. ArdaM

WI-FI Adaptörü

Evimizin tasarımı nedeniyle WI-FI adaptörü almak zorundayım. Adamlar evde sadece salonda modem girişi koymuşlar. Şimdiye kadar telefondan kablo ile bağlanıyordum ama 5 dakikada bir bağlantı kopmaya başladı. Fiyatı 2 basamaklı olan uygun bir adaptör önerirseniz sevinirim.
  15. ArdaM

Instagram değişik nickname

Resimdeki arkadaş yorum veya açıklama atınca başta instagram sonda nickname yazıyor nasıl olduğunu merak ettim bilen var mı?
  16. ArdaM

Bu nedir

Aylardır kullandığım bilgisayarımın anakart kutusunda böyle bir şey çıkmıştı bu nedir bilen var mı?
  17. ArdaM

Msi Gtx 1660ti Ryzen 5 2600 Gta 5 Performans Düşüklüğü

Öncelikle selam, yaklaşık 1 hafta önce yeni bilgisayarım bana ulaştı.Parçalar aşağıdadır. İşlemci: Ryzen 5 2600 Ekran Kartı: Msi Ventus Gtx 1660Ti Anakart: Msi B450M-A Pro Max Ram: Adata XPG Spectrix D30 8GB 3200MHz Kasa+PSU: Gamepower Wraith+500W Dahili PSU Depolama: James Donkey JD512 512GB...
Top Bottom