Arama sonuçları: *

1. Ali_

Sizce giyim tarzıma kot pantolon uyarmı?

Genellikle tişört yok hatta her zaman tişört giyiyorum yazları , kışlarıda kazak.Ama gömlek falan sevmiyorum şimfi sizce bvunların altına kot pantolon gidermi bilemedim?
  2. Ali_

Sevgili olmayan kız arkadaşa alınacak doğum günü hediyesi?

Kız arkadaşım için hediye düşünüyorum doğum gününe(sevgili değil) ne alınabilir , pahalı şeyler alacak durumum yok ona göre öneri yaparsanız sevinirim. Bütçe 50tl
  3. Ali_

Bana yürüdüğüm mesafeyi hesaplayacak uygulama önerir misiniz???

Merhaba bahsettiğim şey adım sayar tarzı uygulamalar değil onlar doğru düzgün çalışmıyor. Onun yerine benim yürüdüğüm adımı değilde yürüdüğüm mesafeyi hesaplayacak bir şey lazım mesela 1 km yürüdün yada 400 metre yürüdün tarzında.
  4. Ali_

Wattsapp hakkında ya yazılacak sözler?

İngilizce olsun vede anlamlı güzel bir şey olsun arkadaşa aileye karşı uyandırmaya cak bir şey olsun,önerilerinizi bekliyorum.
  5. Ali_

Kardeşim tiktok kullanıyor.

Kardeşime tel aldık tiktok kullanmaya başladı sil diyorum silmiyor ne yapmalıyım nasıl soğutabilirim? 1627153076 hissediyorum geliyorlar , onlar geliyor... kardeşini odaya kitle işkence yap diyenler geliyor...
  6. Ali_

Google drive hatası.

ben proje ödevim için video çekimini bitirip editleyip renderledim . 3.5 gb boyutunda bir video olduğu için hocama wp den atamam google drive üzerinden paylaşımlı hale getirmeyi düşündüm yükledim fakat şimdide bu hatayı alıyorum. benim bu videoyu tekrar yükleme gibi bir şansım yok bugün atmam...
  7. Ali_

Bu emoji ne anlama geliyor?

Sürekli kullanılıyor forumda, anlamı nedir? emoji o.O2
  8. Ali_

Donanım arşivi forum duvar kağıtlarını paylaşıyor.

Merhabalar ben duvar kağıdı bulmakda zorluk çekiyorum eminim benim gibi olanlar vardır bu konuyu açmamın sebebi isteyenler elindeki duvar kağıtlarını atar beğenenler olursa indirip kullanabilir. Ben kendiminkileri koyuyorum. Arkadaşlar paylaşırken masaüstünüzün ss ini almak yerine , normal...
  9. Ali_

idae yaptım bilgi verirmisiniz

arkadaşlar gaming gen tr den 4400 tl lik bi bilgisayar aldım fakat kazayla 12 taksit yerine peşin aldım zor da olsa öperatörle görüşüp iptal ettirdik ve bize parayın 3 4 iş günü içinde ödeneceğini söyledi bugün 2. gün ilk defa bilgisayar aldığım için çok endişeliyim bi rahatlatın param ödenir...
  10. Ali_

gaming gen tr pc sipariş edilemiyor,gaming gen tr iletişim telefonu açmıyor

arkadaşlar gaming gen tr den pc almak istiyor idim sepete ekledim ödeme sayfasına geldim herşeyi bir bir doldurdum onayladım sonra banka sms ile doğrulama kodu gönderdi onuda girdim tamama bastım tam dedim oldu hata verdi ve ip bişey bişey alanı boş bırakılmamalıdır dedi fakat orada öyle bir...
  11. Ali_

gaming gen tr güvenilirmidir

arkadaşlar biraz önce gaming gen tr den 4300 tl lik bi sistem alıcaktım tam son aşamada ödeme yapmadan ön bilgilendirme formunu gördüm orada ödemenin havale eft şeklinde yapılacağı yazıyordu fakat ben kredi kartı ile yapıcaktım bu kkafama takıldı arıyıp bi soriyim dedim fakat telefonu açmadılar...
Top Bottom