gaming gen tr güvenilirmidir

gaming gen tr güvenilirmidir?

• Oy kullanan toplam üye
    16

Ali_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
475
arkadaşlar biraz önce gaming gen tr den 4300 tl lik bi sistem alıcaktım tam son aşamada ödeme yapmadan ön bilgilendirme formunu gördüm orada ödemenin havale eft şeklinde yapılacağı yazıyordu fakat ben kredi kartı ile yapıcaktım bu kkafama takıldı arıyıp bi soriyim dedim fakat telefonu açmadılar site güvenilirmidir acaba ilk defa bilgisayar alıcağım için fazla dikkat ediyorum yardım edermisiniz?

Evet, güvenilir bir site.

Evet, güvenilir bir site.
merhabalar cevabınız için teşekkürler peki neden ön bilgilendşrme formunda kredi kartı seçmeme rağmen havale eft yazıyordu bir bilginiz varmıdır?

Evet, güvenilir

arkadaşlar biraz önce gaming gen tr den 4300 TL lik bi sistem alıcaktım tam son aşamada ödeme yapmadan ön bilgilendirme formunu gördüm orada ödemenin havale eft şeklinde yapılacağı yazıyordu fakat ben kredi kartı ile yapıcaktım bu kkafama takıldı arıyıp bi soriyim dedim fakat telefonu açmadılar site güvenilirmidir acaba ilk defa bilgisayar alıcağım için fazla dikkat ediyorum yardım edermisiniz?
Alanlar oldu galiba ama bilmiyorum ben.

Evet, güvenilir
merhabalar cevabınız için teşekkürler peki neden ön bilgilendirme formunda havale eft yazıyordu kredi kartı seçmeme rağmen bir bilginiz varmıdır?

Okuyayım beklerseniz.

gaming gen tr den bilgisayar aldım 18 saat sonra bilgisayar elimdeydi

Hocam öyle bir şey yazmıyor. ?

ödeme sayfasında kredi kartını seçtim ama ön bilgilendirme formunu okurken Ödeme Şekli : Bankadan Para Transferi (Havale / EFT) yazıyor
Post automatically merged:

gaming gen tr den bilgisayar aldım 18 saat sonra bilgisayar elimdeydi
anladım teşekkürler
Post automatically merged:

Alanlar oldu galiba ama bilmiyorum ben.
cevabınız için teşekkürler

güvenilir

Geri