Çözüldü✓ Benq Zowie Tn Panel Vs Ips Panel

wel165hz

80+
Reaksiyon skoru
20
Uzun süredir cs2 yi profesyonel olarak oynuyorum 2900 eloyu devirdim ve monitörümü, 240hz Benq zowie XL2546K modelini 2. el almayı düşünüyorum 8-10k arasında bulabilirim izmirde ama Asıl merak ettiğim şu Benq Zowie XL2546K modeli mi yoksa 360hz veya 240hz bir ıps panel mi Ghosting, tepki süresi falan her anlamda, gtg değeri olarak demiyorum çünkü oyun içinde (gray to gray) değerleri hiçbir anlam ifade etmiyor çünkü griden bir grinin tonuna geçiş süresi diğer renklerle aynı değil. Ortalama bir 240hz monitörün ortalama renkler arasında geçiş süresi 4ms falan tek merak ettiğim şey değer mi.

illaki ips bir panel olacaksa tn panele yakın olması için kaliteli bir marka olmalı ama ne olursa olsun tn paneldeki gtg ve ghosting e yaklaşmaz ips dersen xg2431 e bakmanı tavsiye ederim sıfırı alınmaz ama 2.elde 9 a bulunuyordu

Monitör modellerine ait test verisi olmadan sadece Hz üzerinden pek bir şey denemez. Benq'nun monitörlerini strobe ayarından ötürü tercih ediyorlar diye biliyorum burada sadece panel farkını kıyaslamak yanlış olur alacağın monitörün de strobe ayarı iyi olmalı ki o modeli Benq yerine tercih edesin.

Lenavonun 320 hz mönitörü var ben aldım kullanıyorum profesyonel derecede Valorant oynuyorum gayet güzel ghosting vs bariz belli bir sorunu yok gayet f/p ürünü bakabilirsin

Monitör modellerine ait test verisi olmadan sadece Hz üzerinden pek bir şey denemez. Benq'nun monitörlerini strobe ayarından ötürü tercih ediyorlar diye biliyorum burada sadece panel farkını kıyaslamak yanlış olur alacağın monitörün de strobe ayarı iyi olmalı ki o modeli Benq yerine tercih edesin.
Aslında panel farkını sormamıştım tn panel zaten ıps panelle kıyaslanamaz ben benq zowie tn panel 240hz XL2546K modeli olan monitörün geçmeye değer olup olmadığını sormuştum, normal bir tn panel ile benq zowie marka oyuncu monitörüne baktığınızda arada bariz bir fark var ben ıps panel mi seçmeliyim yoksa bahsettiğim XL2546K modelini mi yani benim oyunuma bir etkisi olur mu performansımı arttırır mı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,606
Üyeler
195,677
Son üye
mahox
Geri