Arama sonuçları: *

1. 58_BaBaKoK

sağlık bakanlığı 8bin işçi alımı hakkında

Arkadaşlar başvurular başlamış ama bir şey sormam lazım isteyen istediği ili yazabilirmi yoksa sadece kendi ilinimi yazabilir ?
  2. 58_BaBaKoK

Megazeka 2'nin fragmanı ÇOK KÖTÜ

Arkadaşlar çocukluğumun en sevdiğim yapımlardan biri olan megazekânın 2 si çıkmış bi hevesle fragmanını açtım ama o kadar kötü ki ilk filminden bile daha kötü animasyonu var buyrun izleyin birde diziside çıkıyormuş Fragman hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  3. 58_BaBaKoK

bu videodaki müziği bulamıyorum

beyler bu videoda arka planda çalan müziği bulamıyorum shazamdan arıyorum bulamıyorum bu şarkıyı bilen var mı bulabilecek var mı ?
  4. 58_BaBaKoK

Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım

Arkadaşlar bu sene sınavda pek bişi yapamadım tekrar hazırlanmak istiyorum ama ailem istemiyor onun yerine raylı sistemler okumamı hemen memur olacağımı iş sıkıntısı çekmen diyip söyleyip duruyorlar ama ben tekrar hazırlanıp bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum Sizce bu 2 senelik raylı...
  5. 58_BaBaKoK

Arkadaşlar bu iş zor mu ?

Arkadaşlar alçı fabrikasında paketleme işçisi arıyorlarmış alçı fabrikasında işler ağır işmi mı zorlayıcımı ?
  6. 58_BaBaKoK

Sınav Yaklaştı Ne Yaptınız

ben pek bişi yapamadım
  7. 58_BaBaKoK

Sizce geç kaldım mı ? (yks)

Beyler yks ye 6 ay kaldı sorum şu yetiştirebilirmiyim ? ve derece yapabilirmiyim ? durumum ise tyt de mat bitti biyoloji bitti kimya da ise Kimyasal Türler Arası Etkileşimler konusunda kaldım fizik de ise maddde özkütle . kuvvet. ısı sıcaklık iş güç enerji bitti geometri ise üçgende açılar...
  8. 58_BaBaKoK

Konyalının suçu ne ?

instada ağzına kadar konya postları çıkıyor Bu konya mevzusu ney ? konyalının suçu ne ?
  9. 58_BaBaKoK

Galiba Instagram Hesabım Çalındı

Arkadaşlar galiba diyorum ınstagrama girdim ve biri hesabima girip 200 kişiyi takip etmiş ama hesabımın şifresi değişmemiş gmaili değişmemiş ben durumu anlayamadım hesabıma girip niye 200 kişiyi takip edip gitti yoksa virüsten kaynaklı bir şey mi ? Ne yapmam lazım söyleyebilirmisiniz ?
  10. 58_BaBaKoK

Bana yardımcı olabilirimsiniz ?

https://www.instagram.com/p/Cdl0Q2Ngxy0/ bu videonun arkasında çalan müziği benim için bulabilirmisiniz sen kendin yapsana diyeceksiniz ama telefonum olmadığından dolayı shazamdanda dinletemiyorum(kusura bakmayın)
  11. 58_BaBaKoK

Sizce Okullar kapanmalı mı ?

Sizce okullar kapatılmasımı lazım yoksa normal yüz yüze eğitime devam mı etmeliyiz ? benim görüşüm okullar açık kalması lazım bir daha kapanırsa toparlamayamazlar
  12. 58_BaBaKoK

TYT en geç ne zaman bitmeli ?

Arkadaşlar tyt normalde kasımda bitirin derler ama ben Aralığın 15'i gibi bitirmeyi planlıyorum sizce ocağa doğru bitirmek çok mu geç olur ?
  13. 58_BaBaKoK

Ağustostan itibaren üniversite sınavına hazırlanmaya başlasam yetişebilirmiyim ?

arkadaşlar ben ağustosta başlasam tyt konularını 3 ayda yetiştirsem geri kalanını ayt çalışsam yetişirmiyim ?
  14. 58_BaBaKoK

Kurban Kestiniz mi?

kestinizmi kurban ? ne kestiniz ? (garı gız demeyin dalarım)
  15. 58_BaBaKoK

E-Devlet şifresini almak için kimliğimde resim olması şart mı ?

arkadaşlar 16 yaşındayım diyim e-devlet şifremi almak için resmim olması şart mı ? birde kimlik eski kimlik yeni kimlik olması şart mı ? 18 yaş üstü kişilerin kimlik resmi şart biliyorum doğrumu ? bunları cevaplarsanız çok sevinirim 10dk sonra PTT ye gidicem
  16. 58_BaBaKoK

Oyun şirketlerini bir cümle ile anlatınız

Evet niye açtım diyeceksininz canıum sıkıldı Sizden tek ricam istediğiniz herhangi bir Oyun şirketlerini bir cümle ile anlatmanız Ubisoft : Rockstar : Naughtydog : Bethesda : Capcom : EA : Sega : Activision Blizzard : tencent games : Riot : Valve : Nintendo : 4A Games : CD Projekt :
  17. 58_BaBaKoK

Kısa Yoldan Bilgisayar Nasıl Yavaşlatılır ?

Evet garip bir konu garip bir başlıkla beraberiz açma sebebim kötü bilgisayarı olan arkadşların babasına bilgisayar almaya çalışanlar için yaptım benim internette bulduğum ile bilgisayarını istediğiniz ayarda yavaşlatabilirsiniz NOT : bu işlem bilgisayara zarar vermez yavaşlatır size programsız...
  18. 58_BaBaKoK

En sevdiğiniz klasik araba ?

Evet en sevdiğiniz klasik araba hangisi ? benimki : Dodge Challenger R/T Ford Mustang Camaro SS Mercedes-Benz 300 SL 1967 Pontiac GTO
  19. 58_BaBaKoK

Bilgisayarımı nasıl bozabilirim ? ! Açıklamayı oku !

Arkadaşlar benim bir 16 senelik kasam pancar motoru gibi ses çıkarıyor ve max payne 1 de bile kasıyo babama yeni kasa aldırtmam lazım onun içinde gözü önünde bozmam lazım varmı böyle verebilceğiniz taktik yoksa BEN ELİMLE KIRCAM YANIMDA BALTA DURUYOR varmı kökten bozma yada program la bozma...
  20. 58_BaBaKoK

Tiktokda Dilencilik !

Arkadaşlar bu engelsiz engellilerin kullandığı tiktokda canlı yayın yaparken emoji yada rozet atıyorlar galiba onlar para ediyormuş hani şu : REYNMEN NAPIYOSUN REYMEN AAAA NAPIYOSUN işte bu emojimi ya da rozetler nedir ? bundan paramı kazanıyorlar ? bi açıklarmısınız
Top Bottom