Arama sonuçları: *

1. R o s s

bilgisayarım ne kadar eder

hp all ine one pc i5 8250u 8gb ram 1tb hdd 128gb ssd 24inc ekran
  2. R o s s

sakız ciğnedimi hasta oluyorum :D ?

cidden aşır saçma sekilde ne zaman çilekli sakız çiğnesem boğazım ağrıyor ve hastalanıyorum suanki gibi suan ne yapmalayım boğazım agrıyor
  3. R o s s

Pc yi formatlamadan önceki bilgilerimi nasıl bulabilirim

pc yi formatladan önce bitane mail adresim vardı lazım olmaz diye bi yere bilglierini kaydetmedim ama şuan lazım o maili geri nasıl bulabilirim şuan çok lazım formattan önceki microsoft hesabımda kayıtlımıdır acaba orda ne tür bilgiler kayıt oluyor çok acil yardım lazım 1646687314 benim...
  4. R o s s

disk yazma korumalı hatası

usb belleğe hiçbirşey atamıyorum da çıkartamıyorumda kaldı öyle flash cmd ile diskpart komutları ile denedim yine olmadı acil yardım
  5. R o s s

Sizce okullar açılırmı ??

sizce açılırmı okullar ne düşünüyorsunuz
  6. R o s s

Yaşıma göre boyun iyi mi?

15 yaşındayım 1.85 boyum var sizce yaşına göre uzunmu kısamı 1.90 civarı olurmuyum
  7. R o s s

Bu videonun devamı varmı

Videonun devamı varmı merak ettim https://www.instagram.com/reel/CYWs8VNApH6/?utm_medium=copy_link
  8. R o s s

hızlı ve öfkeli tüm serisini nasıl indiririm

hızlı ve öfkelininin üm serisini nerden indirebilririm acill
  9. R o s s

telefonun arkası için fotoğraf önerisi

telefon iphone7 şefaf klıfa takıcam araya resim koymayı düşünüyorum apple logosunun altına kadar fotoğraf önerisi
  10. R o s s

air jordan mı alsam converse mi

43 yada 44 numara giyorum hangisi güzel durur
  11. R o s s

Dış görünüşümden dalga geçilmesinden bıktım !

kilolu olduğum için arkdaşlarım, ailem hatta hocalarım bile benle dalga geçiyolar( şaksaında değil bu arada ciddi ciddi geçiyolar ) ben elimden gelei yaptım da ama olmadı ne yapmam lazım artık kafayı yicem 3 ay spora gittim düzenli bselendim ama bi gelişme olmadı sadece kol kaslarım gelişti o...
  12. R o s s

saçımı nasıl kıvırcıklaşıtırırım

normalde düz saça sahibim ama bazen durduk yere kıvırcıklaşıyo ve güzel duruyo hafif kıvırcık , saçımı nasıl hafif kıvırcık yapabilririm perma değil böyle hafif kıvırcık yapma
  13. R o s s

sweat ve eşortman önerisi

bütçe beli değil sweat ve eşortman önerisi işte önerin bişeyler
  14. R o s s

Tercihiniz hangi araba olurdu? Kartal vs Supra

bu durum sizi üzüyomu dünyada araba fiyatlarının en yüksesk olduğu ülekiyok 80k birim paraya supra mı kartalmı...
  15. R o s s

Mürekkep lekesi nası geçer

biri sırama mürekkep dökmüş bende farkında değildim kolumu kotudum mürtekep oldu nasıl geçer
  16. R o s s

Bu videonun orjinalini nerdne bulabilirim

Ortada ingiliççe yazı yazıyo o yazı yazmayan bideoyu nerden bulurum https://www.instagram.com/reel/CTIKTYHo80f/?utm_medium=copy_link
  17. R o s s

Spora başlıyacam tavsiye

Tekrardan spora başlıyacam bu sefer gidiş amacım karnımı ve göğüslerimi düz yapmak sizce doğru bi kararmı
  18. R o s s

göğüslerle berabaer düz karın nasıl yapılır

soru başlıkta 1.85 boy 76 kiloyum göbeğim 3 4 cm önde gidiyor benden yarış atı sanki göğüslerle beraber karnımı nasıl düz yaparım
  19. R o s s

ful karın ve göğüs çalışsam göbeğimi kaç ayda yakarım

spora tekrardan bşaşlıyacaağım boyum 1.85 kilom 76 göbeğim yaklaşık 3 4 cm önde gösteriyo kaç ayda yakarım bu göbeği ful karın ve göğüs çalışarak
  20. R o s s

Karantinadan önce kaç kiloydunuz

Karantina biteli oldu ama merak ettim brn 48 kiloydum şuan 72
Top Bottom