Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Yavru kedi için neler almalıyım

Bu hafta yavru bir kedi sahiplenicem. İlk olacağı için neler almam hangi markayı almam gerekiyor vs bir bilgim yok bilgili biri şu mama şu kum vs iyi gibi bilgiler bırakabilirse mutlu olurum teşekkürler. Kedi 6 haftalık
  2. Eyisha

Tüketici hakları hakkında sorum var

2 birey kendi arasında internet üzerinden alışveriş yaparken (dolap sahibinden hb amazon tarzı değil direkt mesaj yolu ile) satıcı kişi parayı alıp ürünü göndermez ve/veya yanlış/farklı ürün gönderirse bunun hakkında bir şey yapılabilir mi
  3. Eyisha

Para transfer edicem ama nasıl yapıcam anlamadım yardım pls

Merhaba bir şahıstan bir ürün alıcam mailleşiyoruz güvenilirlik kısmını bana bırakın önemli olan o değil bana iban isim ve qnb finansbank enpara diye attı ama ben banka işlemlerinden anlamam bende de teb var ve orda enpara transfer bulamadım karttan karta kısmında şimdi benim enpara yükleyip...
  4. Eyisha

Öğrenci pasaportu hakkında

Merhaba 18 yaşındayım mezuna kalmış biriyim temmuz gibi kosova vs balkan turu yapmayı düşünüyorum ama öğrenci pasaportu alamıyorum o yüzden 1 yıl normal pasaport alsam üni kazandıktan sonrasında süresi bitince öğrenci pasaportu çıkarabiliyor muyum ve yapabiliyorsam o pasaporttaki damgalar...
  5. Eyisha

Mersinde yaşayan dostlar bakabilir mi

Beyler sa mersine yeni taşındım spor salonuna yazılmak istiyorum da çok pahalı valla istanbulda ki gibi belediyenin spor tesisleri var mı istanbulda ibb nin 25tl ye gidiyordum mersinde de böyle bir imkan var mı ?
  6. Eyisha

Üni mezunu hangi rütbeyle askere başlıyor

Üniversite mezunu olanlar hangi rütbeyle askere başlıyor bilen biri cevaplarsa sevinirim bilgim yok da ve üni mezunlarının askeriye daha mı kısa sürüyor detaylica hepsini anlatabilir misiniz
Top Bottom