Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Annemin akbilini kullanabilir miyim?

Beyler bayanlar soru açık çok acil cevaba ihtiyacım var konu acil. Hes kodu kayıtlı diye pek sanmıyorum ama.
  2. RevDeisDou

Sisteminizi paylaşın!

Baktım ki uzun zamandır konu açılmamış. Dedim ki açayım. Anakart almadan atmıyım atmıyım dedim ama dayanamıyorum. Ekran kartı neden kırmızı diye sorgulamayın. Kablolar çok pahalı :D Öndeki fanların kusuruna bakmayın. Benim açımdan o fanlar görünmüyor. Orda olmalarının sebebi önde toplam 6 fan...
  3. RevDeisDou

AMD Ryzen 9 5900X İncelemesi makalesindeki minnacık hata

Gecenki makalede GDDR6 olacağına GDDR5 yazıyordu bu sefer de 10900K olacağına 10800K. Hep bir düşük yazılıyor. Testlerimiz zengin gönlümüz fakir mi denmeye çalışılıyor acaba? (!) Düzeltebilirsiniz: https://donanimarsivi.com/amd-ryzen-9-5900x-incelemesi/ @Mehmet Yılmaz
  4. RevDeisDou

Ryzen 3 3100 & GTX 1650 Super Sistem Toplama makalesindeki minik hatacık

GDDR6 olacak. Belirtmek istedim. @Mehmet Yılmaz https://donanimarsivi.com/ryzen-3-3100-gtx-1650-super-sistem-toplama/
  5. RevDeisDou

Ryzen 5000 Gaming Processor ZEN 3 Duyuru yayını

Where Gaming BEGİNS?
  6. RevDeisDou

Sizce bu donwgrade mantıklı mı?

RX 590 Nitro+' ı satıp üstüne RX 580 Rog strix ve Gametech Galaxy kasa almak mantıklı mı? (ikinci el) (kasa sıfır)
  7. RevDeisDou

Traş Makinesi önerisi

200 TL bütçe
  8. RevDeisDou

45 GB kaç saatte iner?

Saniyede 1mb/s hızla ne kadar sürede iner?
  9. RevDeisDou

WAVE 3 mikrofon videosu geldi!

10. RevDeisDou

AMD kartlara yapılan haksızlık!

Arkadaşlar sıcaklık konularını hepimiz biliyoruz. Bu konularda 75-78 arası olan AMD kartlar sıcak UV yapmayı deneyin deniyor. Aynı derecelerde herhangi bir nvidia kart olunca ise gayet normal, çalışmasında sıkıntı yaratmıyor deniyor. Bu durum neden var acaba? Bu arada AMD kartlara kesinlikle...
  11. RevDeisDou

Opera farklı kaydetme sorunu

Opera GX ile bir fotoğrafı kaydedince Microsoft edge resmi çıkıyor fotoğrafı kullanamıyorum nasıl düzeltebilirim.
  12. RevDeisDou

Zoom' dan başka sınıfın dersine girmek suç mu?

@KaanCK' nın sosyal bilgiler dersine girip dinledim ve bazı soruları cevapladım suç mu bu?
  13. RevDeisDou

WinDbg Preview dmp dosyası yoluna erişim reddedildi hatası

Nasıl çözerim?
  14. RevDeisDou

ETS 2 TruckersMP pencereli yapınca görev çubuğu aşağıda kalıyor

Oyunu pencereli oynarken görev çubuğu aşada kalıyor. Gizlersem ise direk arkada ne açıksa onu görüyorum yani orası boş kalıyor. Tam ekran yaparsam ise Alt-tab atınca oyun donuyor
  15. RevDeisDou

Aklımda kalan oyun/oyun modu

Youtube' de videosu vardı galiba garrys mod katil kim ama tam hatırlamıyorum Daha doğrusu videoyu bulamıyorum. Ya gece olunca ya da ışıklar kapanınca herkes 1 odada oluyor dedektif veya herneyse sorguluyordu odadakileri, o videoyu veya benzerini bulabilecek var mı? Kendimi anlatamadıysam özür...
  16. RevDeisDou

USB bellek önerisi

En az 16gb olmalı okuma felan iyi olsun. Bütçe 40-45.
  17. RevDeisDou

Şuan izlemelik anime arıyorum

Hep erteliyorum anime önerin en çok önerileni şuan açıp izlemek istiyorum.
  18. RevDeisDou

Warzone DirectX error

3 gün yüklemeye uğraştığım oyun ayar değişince DirectX Error hatası veriyor. Alt tab atınca da oluyor.
  19. RevDeisDou

Canım sıkıldı, ne denemeliyim?

Beni biliyorsunuz canım sıkıldı bi fikri olan var mı?
  20. RevDeisDou

Ryzen master bende neden yeni tasarım olmuyor?

Ryzen master silip yüklesemde bu şekil olmuyor bende sadece 3. nesile falan mı özel? İşlemci Ryzen 5 2600. Foto rastgele seçilmedi beni tanıyan amacımı anladı. :)
Top Bottom