Arama sonuçları: *

1. Türk DRK

Herkesin AAA sevdiği oyunları sevmemek suç mu

Dün "oynadığım oyunlar tier list" diye bir konu açmıştım. Orada BS'yi Güzel, GTA5'İ Eh işte, Witcher 3'ü de Çöp katmanına koymuştum. Sonra öyle bir linç yedim ki 2 sayfa olmasını beklediğim konu 9 sayfa oldu(Evet, düşündüğünüz espiriyi yapmadım). Merak ediyorum, bu oyunları sevmemek suç mu? Yani...
  2. Türk DRK

İzlediğim Çzgi filmler tier list

Dün açtığım oyun konusunun farklı versyonudur. Tier list DÜNYANIN EN İYİ ÇİZGİ FİLMİ Samuray Jack BAŞYAPIT Foster'ın hayali dostlar mekanı Ben 10 Alien Force Jhony bravo Cesur korkak köpek Bugs bunny Regular show Esrarengiz kasaba MÜKEMMEL Ben 10 classic Pink panther Scooby doo Taş devri...
  3. Türk DRK

SCP vakfı hakkında bazı bilgiler

Merhabalar. Bugün anormal varlıkları saklayan,koruyan bir vakıf olan SCP vakfı hakkında bazı bilgiler vereceğim. İlk olarak SCP'nin açılımına bakalım. SCP'nin açılımı secure contain protect yani, sakla muhafaza et ve koru. Adı herşeyi açıklıyor zaten. Şimdi en popüler 3 SCP'ye bakalım 1.SCP...
  4. Türk DRK

Forumda banner nasıl yaparım?

Gösterdiğim yere birşeyler koyuluyor. Nasıl yapılıyor?
  5. Türk DRK

Burçlar insan kişiliğini yansıtmaz!

Merhabalar, bugün milletimizin inandığı bir yalanın yalan olduğunu kanıtlayacağım(kanıtlayamayacak). Burçlar insan kişiliğini yansıtmaz veya etki etmez. En yakını 45 trilyon kilometre uzakta olan, ısı ve ışık saçan gaz topları nasıl insan kişiliğine etki ediyor? Lütfen biri beni aydınlatsın...
  6. Türk DRK

Fiyat/performans ayakkabı markaları

Sa.bu güne kadar hep kinetix giyiyordum. Geçen free balance ayakkabı aldık ve anladım ki kinetix f/f. Bu yüzden f/p ayakkabı markalarını araştırdım ama bulamadım.bu yüzden burda konu açtım f/p ayakkabı markaları nedir?
  7. Türk DRK

Spoiler vs sansür mobilde nasıl yapılıyor?

Bazen görüyorum,spoiler diye bir şey çıkıyor,basınca bişeyler çıkıyor.onu mobilden nasıl yapıyoruz,ayrıca sansürü nasıl yapıyoruz?
  8. Türk DRK

Hayalinizdeki sistem ve kullandığınız pc nedir?

Benim hayalim:2x epyc 7742,2 soketli sp3 anakart,16 adet gskill trident z neo rgb ram(32gb),2x gv100 gpu(sli),2 işlemciyede msi core liquid 360mm sıvı soğutma,corsair ax1600i,raijintek eris evo kasa,3x 20mm fan, 8k 120hz monitör,en iyi steel series klavye ve mouse. Kullandığım:i5...
  9. Türk DRK

Sizce beyaz delikler gerçek mi?

Bildiğiniz gibi beyaz delik diye bir teori var. Bilmeyenler için kısaca kara deliğin zıttı. Sizce gerçek mi yoksa değil mi. Bence gerçek
Geri