Sa.bu güne kadar hep kinetix giyiyordum. Geçen free balance ayakkabı aldık ve anladım ki kinetix f/f. Bu yüzden f/p ayakkabı markalarını araştırdım ama bulamadım.bu yüzden burda konu açtım f/p ayakkabı markaları nedir?
Decathlon mu Lumberjack mi?Dechatlon cidden kaliteli diyebilirim. Yıllardır kullanıyorum hem şık hem piyasaya göre ucuz modelleri var.
Kendi seçeneğin biraz da olsa. Bütçen fazla ise lumberjack. Biraz kısıtlı ise dechatlon.Decathlon mu Lumberjack mi?
180tl falan bütçe. Başka marka yok mu?Kendi seçeneğin biraz da olsa. Bütçen fazla ise lumberjack. Biraz kısıtlı ise dechatlon.
180tl civarı olursa iyi olur Karabük'te oturuyoruz mağazadan alıyoruzpuma ve nike
genelde pahalılar ama indirimden ucuza bulunuyor mesela ben indirimden 350 tllik puma ayakkabıyı 225 TL'ye aldım
Flo gibi yerlerde satılan f/p marka yok mu?puma ve nike
genelde pahalılar ama indirimden ucuza bulunuyor mesela ben indirimden 350 tllik puma ayakkabıyı 225 TL'ye aldım
ben ayakkabıya çok para harcayan biri değilim güzel 2 ayakkabım var onun dışında 80-120 tl arası alıp patlatana kadar giyiyorum floda torex var ona bakabilirsin180tl civarı olursa iyi olur Karabük'te oturuyoruz mağazadan alıyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Flo gibi yerlerde satılan f/p marka yok mu?
U.S.Polo Assn180tl civarı olursa iyi olur Karabük'te oturuyoruz mağazadan alıyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Flo gibi yerlerde satılan f/p marka yok mu?
Buradaki markalardan en kalitelisi hangisi?U.S.Polo Assn