Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

Herkese Hayırlı Bayramlar

Herkese Hayırlı Bayramlar.
  2. Perfectshot06

Playstation Nevresim Takimi 1550₺

Playstation hayranlarina; Character World Playstation Tema Nevresim Resmi Lisanslı Sony Playstation Theme Çift Yönlü Nevresim Takımı ve Eşleşen Yastık Kılıfı Polycotton Tek Mavi PYSBLEDS001UK1 https://amzn.eu/d/fzEcAT5 PlayStation Character World PYSBLEDD001UK2 çift kişilik yatak için nevresim...
  3. Perfectshot06

Adini Bulamadığım Oyun

Dostlar bir oyunun adını hatırlayamıyorum. Temple run benzeriydi. Böyle bir marsupilami benzeri bir hayvanı yönetiyorduk. Adını hatırlayan ve bilen var mi?
  4. Perfectshot06

Burdur'da Bir Işletmede Tuvalet Aboneliği Getirdi!

Burdur'da tuvalet hizmeti veren bir işletme haftalık abonelik sistemi getirdi. Tek kullanım 4₺ Haftalık kullanım ise 20₺
  5. Perfectshot06

2 Ay Önce Girdiğim Forum Sitesini Bulamıyorum

Dostlar 2 ay önce Ankara keçiören metro - Forum Ankara avm uzatmasını takip etmek için bir forumu takip ediyordum ama 30dk dir googlede bütün kombinasyonları denememe rağmen türlü bulamıyorum. Forum düzeni eski tip duruyordu. Metro hattı ile ilgili güncel bilgiler vardı. Bu siteyi veya konuyu...
  6. Perfectshot06

İkinci Elde Fatura Sahibi Problemi(Konuyu Okursanız Sevinirim)

Dostlar bundan 10 ay önce 2.elden 2000tl'ye kulaklık almıştım. Kulaklığı çok iyi kullanırken geçtiğimiz ay bozuldu. Garantiye gönderdim ve iade kararı çıktı. Ama fatura sahibi ben olmadığım için iadeyi size yapamayız dediler. Bende aldığım kişiden rica ettim kendi ibanını onlara gönderdi. Ürünün...
  7. Perfectshot06

En Geç Gelen Yemek Siparişiniz Nedir?

Evet dostlar saat tam 6'da söylediğim yemek an itibariyle 2.5 saattir gelmedi. Sizin rekorunuz kac?
  8. Perfectshot06

Askerlik Hakkında Yardım

Dostlar askerlik durum belgeme baktığımda en yakın askerlik şubesine müraacat edin diyor. Ama askerlik ertelemeye baktığımda 2028'e kadar ertelemeniz bulunmaktadır diyor. Hangisi doğru?
  9. Perfectshot06

Hayal Etmeyi Kaybetmek

Dostlar eskiden hayal etmeyi çok severdim. İşte istediğim üni de istediğim şehirde okuduğumu hayal ederdim. Ama son zamanlarda hiç hayal etmiyorum. Böyle hayal etmek içimden gelmiyor. Açıkçası hayal etmek yaşama sevincimdi. Ha ekonomik durumum ve ailemle aram çok iyidir. 2 yıllık mezunum, 4...
  10. Perfectshot06

Otobüs Biletim Öğrenci Basmadı!

Daha düne kadar öğrenci basıyordu ama bugün tam kart basmaya başladı. Bugün büyüdüğümü hissettim...
  11. Perfectshot06

Ekran Süresi Rekorunuz Kaç?

Benim 12 saat :D. Şu vaktimi başka şeylere harcasam keşke.
  12. Perfectshot06

DGS 2022 Nasıl Geçti?

Dgs'ye giren arkadaşlar sınav nasıldı? Ben hiç kitap açmadım ama 50/25 mat yaptım. Birazda salladım :d. Türkçe net kuralı yüzünden 5 yaptım sadece.
  13. Perfectshot06

Ösym Sınavı İçin Siyah-Beyaz Giriş Belgesi Sorun Olur Mu?

Soru yukarıda arkadaşlar. Siyah-beyaz çıktı ile giren var mı?
  14. Perfectshot06

Gaming Halı Aldım / Fps Artacak Mı?

Bakalım oyunda fps artacak mı? :D
  15. Perfectshot06

Yakın Çekim Ay Fotoğraflarınızı Alalım

Ben başlıyorum :D
  16. Perfectshot06

Enis Kirazoğlu Baba Oluyor!

Enis Abiyi çok seviyorum. Witcher 5 fanı olur artık :D Allah analı babalı büyütsün İnşAllah.
  17. Perfectshot06

STSL Yayın İhalesinde Son Durum

18. Perfectshot06

Ankara'da Ulaşıma Zam Geldi

Yarın okula gidecek kardeşlerimden duymayanlar vardır belki.
  19. Perfectshot06

Su Geçirmeyen Bot Öneri

Arkadaşım Rize'de okuyor. Giderken lumberjack bot almıştı ama su alıyormuş. Parayı iade almış. Var mı önerdiğniz? max bütçe 500
  20. Perfectshot06

Nükleer Santral’e Ateş Açıldı!

Kaynak; Şuanlık reaktörde herhangi bir sorun olmadığı söylenmiş ama reaktör karadenize akan bir nehrin yanında. Çernobil gibi yani. Patlaması halinde çernobilden 12 kat daha riskli demiş ukrayna. İnşAllah herhangi bir nükleer felaket olmadan savaş biter. Yoksa bizi çok etkiler. Çay ve balık...
Top Bottom