Arama sonuçları: *

1. yakar41

İş yerinde tuvalet temizlemek itici değil mi sizce

Arkadaşlar ben bir iş buldum Tuvalet temizliği mıntıka atölye süpürmek fakat ben tuvalet daha önce temizlemedim bu işi de kaçırmak istemiyorum cunku haftasonu tatil Maasi iyi , iyi derken genç bekar biri icin iyi Bir de şu konu var tuvalet temizlemek zor ve itici değil mi daha önce bu isi...
  2. yakar41

Bİpolar bozukluk iş hayatı

Arkadaslar ben 2022 yılında ruh sağlığı ve hastanesinde bursada 3.5 ay yatis gördüm ölüm tehlikesi atlattım Şuanda intihar gibi düşüncelerim yok ancak ben istiyorum ki ben de diğerleri gibi çalışayım ama içtiğim ilaclari görenler beni işe almıyor ve bende hastalığın vermiş olduğu şeyden dolayı...
  3. yakar41

Vasıfsız eleman iken nasil vasifli eleman olunur

Dostlar selamin aleyküm Başlıkta görüldüğü gibi vasfim yok lise mezunuyum babam 3 sefer dershaneye gittim yarıda bıraktım Ama görüyorum ki kendime yazık etmişim Dostlar babam bana bir şans sundu Eğer istersen istediğin bir bolum özel üniversitede oku bitir kostü gibi okullarda ancak ben...
  4. yakar41

Kızlardan korkuyorum

Dostlar selamin aleyküm Ortaokul yıllarımdan beri kizlar tarafından alay edilmiş ezilmiş birisiyim Bu kızlar beni yedi bitirdi ne bir arkadaş çevrem var ne de bir kiz kankam Dostlar kız görünce sanki inanılmaz bir varlık görürmüşcesine gözlerimi yere indirip yüzlerine dahi bakmıyorum...
  5. yakar41

Ekpss devlet memurluğu sınavı hakkinda bilgi almak istiyorum

Merhaba dostlar ben %40 mental engelli vatandaşım Doktorum ekpss den bahsetti bana Ancak ben hem özel sektörde asgari ücretle çalışıyorum Hem de aklım hep ekpss de Şimdi benim yakınlarım belediyeye girdi bu rapor sayesinde beni de alacaklarını soyluyorlar ancak kimseye bel bağlamak...
  6. yakar41

2+1 evin 1+1 odasını nasil bir pc odasına çevirebilirim

Odamın dağınık olma sebebi abim çok ağır işte çalışıyor lütfen kınamayın
  7. yakar41

2+1 evde bilgisayar sorunu

Arkadaşlar 2+1 evde yaşıyorum odam şu şekilde inanın artık bilgisayar oynayasım gelmiyor bu oda yüzünden bana bi fikir verin ya nolur oyun odası yapmak istiyorum odamı ancak abim çok ağır işte çalışıyor işten eve geldiğinde burnumun direği kırılıyor maalesef durum bundan ötürü belki sizin bana...
  8. yakar41

Arkadaşlar iş hayatında problemler yasiyorum

Arkadaşlar kusuruma bakmayın bu saatte yazıyorum ama Ben bu problemleri nasil çözebilirim iş verenler benim için şunu söylüyorlar Çocuk çok durgun iş yapmak istiyor ama onu tutan yapmasını engelleyen bir şeyler var " Diyorlar abi ben 1 aylık maaş aldığımı bilmem yüksek miktarda para veren...
  9. yakar41

Arkadaşlar ben cok kötüyüm

Arkadaslar artık dayanacak gücüm kalmadı Bir işe başladım abi pas pas atmay , çek pas atmayı vs bilmiyorum böyle bir şey olabilir mi yaşım 19 ve ben bir hiçim Ciddi söylüyorum şu okul da olmasa cidden yapılmaz böyle işler Her neyse Arkadaslar hakmarda çalışıyorum 17k maas + 3k yol parası, bu...
  10. yakar41

Arkadaşlar devlet ( saglik bakanlığı) %40 rapor verdi

Arkadaşlar geçen günlerde psikiyatrist düzenli olarak gitmiş olduğum doktoruma gittim ben dertlerimi anlatıyordum işlerde duramadigimi para kazanmak istediğimi dile getirmiştim .. Doktorda beni dinlerken şu cevabı verdi engelli sağlık kuruluna müracaat et , et ki seni işten çıkaramasınlar (bi...
  11. yakar41

Agalar siz hakliymissiniz " BENIM TEMELIM YOK"

Arkadaslar geçen gunlerde konu açmıştım 775bin siralamayla neresi gelir.. Maalesef yerlesemedim Ben ve gitmiş olduğum dershanedeki çoğunluk mezuna bırakma kararı aldı Sormak istedigime geleyim lise 2 den sonra psikolojik ataklar geçirip okuldan atıldım (o sıra okul 2.siydim ) daha sonra bursa...
  12. yakar41

Yks sozel 775k siralama yeni medya ve iletisim gelir mi

Arkadaslar ben yeni medya ve iletisim okumak istiyorum hedefim o bölüm önceliğim devlet üniversitesi ancak cikmazsa vakif olur sizce gelir mi
  13. yakar41

Üniversite gelmeme ihtimali var mi ( endiseliyim)

Arkadaslar geçtiğimiz haziran ayında yks sınavına girdim 16 temmuzda da açıklanacak sonuçlar günlerden beri ya hiçbir çıkmadıysa ya yks sonuncusu olduysam gibi gibi bi ton düşünce cevap anahtarına ayt edebiyattan sadece bilgi sorularından 8 doğru çıktı paragraflar hariç Tytde de doğrularım var...
  14. yakar41

Kardesime oyuncak alacağım 200 300 bandında ne alabilirim

Kardesime söz verdim oyuncak almak istiyorum bayramda hediye edeceğim güzel bir şey olsun istiyorum tavsiyeleriniz önerilerinizi acigimdir
  15. yakar41

Bilgisayar insani yalnizlastiriyor

Arkadaşlar bilgisayar Hayatınızdan çıkarın bilgisayar insanı yalnızlaştırıyor bilgisayar insan korkaklaştırıyor tek başına takılmasına neden oluyor bilgisayar donanım arşivi forumda Benim arkadaşım olur musunuz ya da benim kız arkadaşım yok kızlarla nasıl konuşulur gibi konu açmamıza neden...
  16. yakar41

Arkadaşlar dededen kalma arsa nasıl satılır

arkadaşlar yaklasık 1 yıl once arsa ılanı vermıstık ancak ne arayan var ne de soran bu ısın yolu yordu yontemı nedır bılen var mı lutfen artık satılsın ve bende hayalımdekı arabaya kavusayım .. ( aıle arabasıı evın ) kocaelı de bu arsa nasıl satılmaz anlamıyorum taktıgı falan mı var bu ısın...
  17. yakar41

Arkadaslar kiz icin sigaraya baslanilir mi

Merhaba arkadaslar kızlarla aram pek yok hazır telefon da almışken instagramdan kız hoşuma gitti konuştuk vs ama kız alkol ve sigara kullanıyor beni de beğendiğini söyledi, sizce sigara ve alkol almalı mıyım arkadaşlığımızın devamı için sürekli olması için çünkü kız şaşırdı ben kullanmayinca
  18. yakar41

Arkadaslar kafam cok karisik okul mu iş mi

18 yaşındayım dostlar sizce okuldan sonraları aylık 27bin maaşla paket mi atayım yoksa okulu vs bırakıp fabrikaya mi gireyim NOT : (üniversite hazırlık kısmı - okul)
  19. yakar41

Arkadaslar hayalimdeki telefonu aldim coook ama coook mutluyum

256 GB cihazlar benim için hep hayaldi ama bir gün ola alacam la dedim ve babamın desteğiyle Samsung a34 8/256 +Samsung kablosuz fe bud almış bulunmaktayım Arkadaslar ümidinizi asla kaybetmeyin bugün olmaz yarın olur mesela ben 15yasimda iken motorum olsun isterdim 16 yaşımda nasip oldu...
  20. yakar41

Ehlıyet alamama seruvenım

02.07.2022 tarıhınde a1 sınıfı ehlıyet surucu sertıfıkamı almıstım . Her ehlıyet alanlar gıbı surucu sertıfıkamı ehlıyete cevırmek ıstemıstım , (ıstemez olaydım ) doktor raporunda psıkolojık nedenden oturu profesyonel bır hastaneye gıdıp raporu onaylamaları gerekıyormus . Ben de orada taşkınlık...
Geri