Arama sonuçları: *

1. Y

Donanım arşivi ayın ürünü?

Eskiden abdullah abi ayın ürünü adı altında instagramdan hangi urunu istediğimizi sorup her ay indirimli ürün paylaşırdi o seri cok ama cok guzeldi aklimdan cikmayan razer blackshark v2x 800tl civarındayken 400 tl ye ayın ürünü olarak satmıştı o seri neden hala devam etmiyor? Bizim adimiza çok...
  2. Y

Cüzdan kayboldu napmaliyim

İçinde otobüs kartim kimligim banka kartim paralarim hesap sifrelerim vs hersey vardi cüzdanı bulamiyorum ne yapmam gerek kimlik konusunda vs
  3. Y

Ayağımın altına ne alabilirim

Bilgisayar başında otururken ayaklarım yere değiyor yerde de bisey yok üşüyorum küçük kilim veya buna ozel tahta vb seyler varmı biraz saçma oldu sanırım ama belki kullanan vardir
  4. Y

Donanım Arşivi gtx 1660 super hediye ekran kartları

Biliyor musunuz storylere çoğu insan gibi ekran kartı hayaliyle cevap verdim şuana kadar kazanamadım fakat hiç mutsuz değilim. Hatta ve hatta bir yandan mutlu oluyorum çünkü düşününce 20 tane ekran kartı ve belki de ben olamasam bile benim gibi 20 kişi onlardan birine sahip oluyor ve belkide...
  5. Y

Formanın arkasına isim yazdırma

Merhabalar elimde şöyle sanırım 2012 2013 sezonuna ait Galatasaray forması var arkasında isim bulunmuyor arkasına 14 Sneijder yazdıracağım nerede yazdirabilirim?
Top Bottom