yavuzselimm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 240
İçinde otobüs kartim kimligim banka kartim paralarim hesap sifrelerim vs hersey vardi cüzdanı bulamiyorum ne yapmam gerek kimlik konusunda vs
Karakola git bikdiride bulun banka hesaplarına bloke koydurİçinde otobüs kartim kimligim banka kartim paralarim hesap sifrelerim vs hersey vardi cüzdanı bulamiyorum ne yapmam gerek kimlik konusunda vs
Ayrıca kqc saat geçti üzerindenKarakola git bikdiride bulun banka hesaplarına bloke koydur
Birkaç saat oldu cüzdanda isim vardı arıyorum bulamıyorum evde bakmadik yer kalmadı 1 kartim vardi içinde allahtan onun da temazsiz odemesi yoktuKarakola git bikdiride bulun banka hesaplarına bloke koydur
Post automatically merged:
Ayrıca kqc saat geçti üzerinden
Adına bir şey açılmamiştır umarım
Karakola gittinmi?Birkaç saat oldu cüzdanda isim vardı arıyorum bulamıyorum evde bakmadik yer kalmadı 1 kartim vardi içinde allahtan onun da temazsiz odemesi yoktu
Hocam bu saatten sonra gidemem az önce farkına vardım zatenKarakola gittinmi?
Belki biyerde unutmussundur kafe falan?Hocam bu saatten sonra gidemem az önce farkına vardım zaten
Ahh be ben iki kere yaşadım :/İçinde otobüs kartim kimligim banka kartim paralarim hesap sifrelerim vs hersey vardi cüzdanı bulamiyorum ne yapmam gerek kimlik konusunda vs
Evin hemen 50.mt yaninda market var alisveris yaptım gelirken ondan sonrasini hatirlamiyorum cuzdani ne yaptim ya yolda kayboldu ya markette unuttum ama oyle bişey yapacagimi sanmıyorumBelki biyerde unutmussundur kafe falan?
Hepsi yapilir da hocam icinde hesaplarin şifrelerinin yazili oldugu kağıtlar vardi simdi hepsini tek tek degistirmem gerekAhh be ben iki kere yaşadım :/
Aga otobüs kartı kolay iptal edilir banka kartlarıda donduruluyor sanırsam uygulamadan kimlikte malesef 400 TL kayıp ücreti biyometrik fotorafla yenisini alacaksınsın.
Onları Hocam Malesef aklıma ekstra birsey gelirse yazarım.Evin hemen 50.mt yaninda market var alisveris yaptım gelirken ondan sonrasini hatirlamiyorum cuzdani ne yaptim ya yolda kayboldu ya markette unuttum ama oyle bişey yapacagimi sanmıyorum
Post automatically merged:
Hepsi yapilir da hocam icinde hesaplarin şifrelerinin yazili oldugu kağıtlar vardi simdi hepsini tek tek degistirmem gerek
Sıkıntıda uyuyamiyorum ne kötü seymis insallah evden cikar yarin da bi rahatlarim ama bakmadigim yer kalmadiOnları Hocam Malesef aklıma ekstra birsey gelirse yazarım.
Neyse hocam iyi akşamlar tavsiyeleriniz icin simdi bunlarla uğraş durSıkıntıda uyuyamiyorum ne kötü seymis insallah evden cikar yarin da bi rahatlarim ama bakmadigim yer kalmadi
Hocam benim 9 gün sonra cıktı üzülmeyin bende olan durum %99 Yol Üzerinde Düsmüş gittiniz yolda hastane okul vb. Varsa arayıp sorabilirsiniz.Sıkıntıda uyuyamiyorum ne kötü seymis insallah evden cikar yarin da bi rahatlarim ama bakmadigim yer kalmadi
İptal etmek yerine kullanıma kapatabilirsin, bulduğunda geri açarsıniptal ediceksin kartlarını. otobus kartın eger ögrenci kartı ise ve ögrenci olmayan biride kullanır yakalanırsan hem kartın bakıyesi blok oluyor ve 1k ceza geliyor.