Neler Yeni

Cüzdan kayboldu napmaliyim

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
İçinde otobüs kartim kimligim banka kartim paralarim hesap sifrelerim vs hersey vardi cüzdanı bulamiyorum ne yapmam gerek kimlik konusunda vs

Hanaz

80+ Gold
İçinde otobüs kartim kimligim banka kartim paralarim hesap sifrelerim vs hersey vardi cüzdanı bulamiyorum ne yapmam gerek kimlik konusunda vs
Karakola git bikdiride bulun banka hesaplarına bloke koydur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kqc saat geçti üzerinden
Adına bir şey açılmamiştır umarım

ananas_suyu

80+ Bronze
iptal ediceksin kartlarını. otobus kartın eger ögrenci kartı ise ve ögrenci olmayan biride kullanır yakalanırsan hem kartın bakıyesi blok oluyor ve 1k ceza geliyor.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ayrıca kqc saat geçti üzerinden
Adına bir şey açılmamiştır umarım
Birkaç saat oldu cüzdanda isim vardı arıyorum bulamıyorum evde bakmadik yer kalmadı 1 kartim vardi içinde allahtan onun da temazsiz odemesi yoktu

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Ahh be ben iki kere yaşadım :/

Aga otobüs kartı kolay iptal edilir banka kartlarıda donduruluyor sanırsam uygulamadan kimlikte malesef 400 tl kayıp ücreti biyometrik fotorafla yenisini alacaksınsın.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki biyerde unutmussundur kafe falan?
Evin hemen 50.mt yaninda market var alisveris yaptım gelirken ondan sonrasini hatirlamiyorum cuzdani ne yaptim ya yolda kayboldu ya markette unuttum ama oyle bişey yapacagimi sanmıyorum

Ahh be ben iki kere yaşadım :/

Aga otobüs kartı kolay iptal edilir banka kartlarıda donduruluyor sanırsam uygulamadan kimlikte malesef 400 TL kayıp ücreti biyometrik fotorafla yenisini alacaksınsın.
Hepsi yapilir da hocam icinde hesaplarin şifrelerinin yazili oldugu kağıtlar vardi simdi hepsini tek tek degistirmem gerek

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Evin hemen 50.mt yaninda market var alisveris yaptım gelirken ondan sonrasini hatirlamiyorum cuzdani ne yaptim ya yolda kayboldu ya markette unuttum ama oyle bişey yapacagimi sanmıyorum

Hepsi yapilir da hocam icinde hesaplarin şifrelerinin yazili oldugu kağıtlar vardi simdi hepsini tek tek degistirmem gerek
Onları Hocam Malesef aklıma ekstra birsey gelirse yazarım.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
Onları Hocam Malesef aklıma ekstra birsey gelirse yazarım.
Sıkıntıda uyuyamiyorum ne kötü seymis insallah evden cikar yarin da bi rahatlarim ama bakmadigim yer kalmadi

Sıkıntıda uyuyamiyorum ne kötü seymis insallah evden cikar yarin da bi rahatlarim ama bakmadigim yer kalmadi
Neyse hocam iyi akşamlar tavsiyeleriniz icin simdi bunlarla uğraş dur

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Hocam benim 9 gün sonra cıktı üzülmeyin bende olan durum %99 Yol Üzerinde Düsmüş gittiniz yolda hastane okul vb. Varsa arayıp sorabilirsiniz.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
iptal ediceksin kartlarını. otobus kartın eger ögrenci kartı ise ve ögrenci olmayan biride kullanır yakalanırsan hem kartın bakıyesi blok oluyor ve 1k ceza geliyor.
İptal etmek yerine kullanıma kapatabilirsin, bulduğunda geri açarsın

Top Bottom