Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

Beyler ilişkilerde insana nasıl sınır koyulmalı tavsiye lazım

Arkadaşlar lise son sınıfım biriyle tanıştım ama pek de konuşmak istemesemde o sürekli konuşmak istiyor gel sinıfın dışına çıkalım vs. Bende böyle şeylerden (yok işte sınıf dışına çıkmaktan, her gün konuşucak bişey olmasa bile konuşma ihtiyacı duyan insanlardan) açıkcası pek hoşnut olmam. Sınav...
  2. amdsaolsun

Bir kızın sevdiği nasıl anlaşılır?

Merak ettim de bir kızın aşık olduğunu nasıl anlarız?
  3. amdsaolsun

Android için uygulama önerisi

Arkadaşlar oyun olur başka bir şey olur öneriverirmisijiz tt den internet cikmisti bugun son gunu
  4. amdsaolsun

Meclis niye genelde boş?

Arkadaşlar TV de fln bazen çıkıyor bütün koltuklar dolu değil nedenini bilen varmı?
  5. amdsaolsun

Youtube kanalı açmayı düşünüyorum

Arkadaşlar örneğin bios ile ilgili bilgilerim var ve normal kişilere göre fazla belki de bir bilgisayarcıdan ve ben bunun videosunu yapmak istiyorum örneğin bios nedir ne işe yarar gibisinden şöyle söyliyim en betaylarına kadar gireceğim konu nun kitlesinin üniversite öğrencileri ve meraklı...
  6. amdsaolsun

Lol hesabımı çaldılar

Arkadaşlar lol hesabımı çaldılar dün e posta geldi şifre değiştirme isteği diye bende boş erdim bi baktım lol e girerken şifreyi kabul etmiyor bende dedim hass- işte sonra bilet gönderdim bekliyorum @XecAts @Metshi @sefababa @Ercü
  7. amdsaolsun

Wild rift hesap kasacak duo aranıyor

Arkadaşkar iq seviyesi 90+ altın 4 duo aranır normalde plat 4 tüm düştüm kaç kere geçen master da 1 penta 1 4 te 4 atıp oyun kaybettim gelicek varmı şu an için mid adc jg oynuyorum destek hariç oynarım ama şu an solo oynayasım yok 1621109427 Hesap sadeefe74#TR1 1621192259 Arkadaşlar gelicek yokmu?
  8. amdsaolsun

Forum üzerinden Ddos yemis olabilirmiyim?

Arkadaşlar az önce ddos koruması filan diye bir bölüm açıldı bende canım sıkılınca 2. El bölümündeki kurallara uymayanlara raporluyordum ondan sonra oldu nedir bu @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz ? He bide arkadaşlar ray kimliği ne demek?
  9. amdsaolsun

18 yaş altı nasıl para kazanabilirim?

Arkadaşlar pc toplamak için para lazım ve bende nasıl para kazanabileceğimi sormak istedim bir kaç fikrim var Lol hesap kasıp satmak (ancak bilgisayarım şuanda bozuk 50tl bi tamiri var ve ekran kartı yok en azından gt710 filan düşünebilirim o da 400 tl olmuş neredeyse) Bionluk da çalışabilirim...
  10. amdsaolsun

Bilgisayarcıya mx-4 sipariş ettim hala gelicek

Tam 2 ay geçti tel bırakmıştım adam 1 kere bile aramadı illa gidip kendimiz sorucaz geldimi gelmediği diye
  11. amdsaolsun

Number 1 şarkınız nedir? Alt başlığı okuyunuz

Arkadaşlar hayatınızın şarkısının İSMİNİ yazın ki İnterneti olmayan not alabilsin ben başlatıyorum Living Life, In The Night Awaken bu aralar sarıyor gibi Bakın kardeşim youtube link atacaksanız atmayın yukarıda kocaman İSMİNİ yazıyor gözünüzü seviyim yapmayın
  12. amdsaolsun

Dolandırıcı birisi başka bir kişinin ismini kullanırsa suçu nedir? Bilen varmı?

Arkadaşlar merak ettim suçu nedir?
  13. amdsaolsun

Ölüme en yakın olduğunuz an ne zamandı?

Dın dın dınnnn işte gerçek bir soru Arkadaşlar geçenler de sanki en yakın olduğum anı yaşamış gibi oldum o gün boyunca yemek yememiştim ve oruçta tutmuyorum çünkü ramazan daha girmemişti ve ne sahur ne kahvaltı ne öğle ne de akşam yemek yemiştim sadice oyun işte canlı dersler filan derken...
  14. amdsaolsun

Uykum çok hafiftir 😴😴

Bugün kardeşim telefonu almak için ben uyurken 2 kere yanıma geldi uykumun ağır olmasına rağmen 2 sinde de yakaladım hayır bir de geceleri annemler uyurken telefonlarını alıp oyun oynuyor oradan biliyorum çok sessiz gerçi benim kadar olamaz ama nasıl fark ettigimi bile anlayamadım çok iyi bir...
  15. amdsaolsun

Duyduğunuz en bilgisiz cümle

Arkadaşlar aklıma geçen yolda yürürken "amd mi ryzen mi?" diyen çocuk geldi siz en kötü ne duydunuz?
  16. amdsaolsun

Bedava incil meselesi

Düzenlendi
  17. amdsaolsun

9 a yeni geçtim üniversite sinavı ile bilgi verirmisiniz ?

Abilerim ablalarım diyelim ki ben bir üniversiteye gitmek istiyorum ama çok karmaşık bişey gibi lgs gibi değil yani bana en başından anlatır mısınız en ince ayrıntısına kadar :(
  18. amdsaolsun

Forum da aktif kişi kalmadı

Bilmiyorum fark ettiniz mi ama sınavlar başlamadan önce aktif kişi sayısı 1k civarında şimdi o kadar yok gerçi sınav haftası neredeyse hiç foruma girmedim ama hala sınav olanlar varmış arkadaşımdan biliyorum. Buradan şunu anlıyorum ki siz ne kadar iyi bir ürün çıkarsanızda (ki bu forum oluyor)...
  19. amdsaolsun

Sizce boyum kısa mı?

Yaş 14 boy 1.68 gibi erkek şöyleki burnum artık sertleşti ve ben bunu bir yerde olgunlaşma olarak okudum böyle kalırmıyım, kalırsam kısamı sizce
  20. amdsaolsun

Yapılmasi Gereken Okul Reformları | Pisikoloji

Düzenlendi
Top Bottom