amdsaolsun
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,934
Yaş 14 boy 1.68 gibi erkek şöyleki burnum artık sertleşti ve ben bunu bir yerde olgunlaşma olarak okudum böyle kalırmıyım, kalırsam kısamı sizce
Hocam ama burnum sert kardeşiminki yumuşak ve şu aralar pek uzamıtor gibi uzaması için ne yapabilirimDeğil az önce 1.45 olan gördüm 14 yaşında senin boy ideal daha 6 sene var boy gelişmesi için.
Liseye başladığımda 1.50 felandım mezun olduğum gün 1.82 idim ergenliğe girdiğin zaman bi boy uzaması onun dışında 21 yaşına kadar felan 3 4 cm max uzarsınYaş 14 boy 1.68 gibi erkek şöyleki burnum artık sertleşti ve ben bunu bir yerde olgunlaşma olarak okudum böyle kalırmıyım, kalırsam kısamı sizce
Burunla alakası yok 20 yaşına kadar gelişme süreci olur.Hocam ama burnum sert kardeşiminki yumuşak ve şu aralar pek uzamıtor gibi uzaması için ne yapabilirim
*boy uzaması olurLiseye başladığımda 1.50 felandım mezun olduğum gün 1.82 idim ergenliğe girdiğin zaman bi boy uzaması onun dışında 21 yaşına kadar felan 3 4 cm max uzarsın
Henüz 14 yaşındasınız,sadece akışına bırakın kafaya takmaya hiç gerek yok. Ben doktor değilim tabii ki ama internette gördüğünüz bilgilere rağbet göstermemenizi tavsiye ediyorumHocam ama burnum sert kardeşiminki yumuşak ve şu aralar pek uzamıtor gibi uzaması için ne yapabilirim
Ben 16 yaşındayım aynı boydayızYaş 14 boy 1.68 gibi erkek şöyleki burnum artık sertleşti ve ben bunu bir yerde olgunlaşma olarak okudum böyle kalırmıyım, kalırsam kısamı sizce
Hocam maşallah deyin ergenliğe girdiniz dimi bu arada ci siyetBen 16 yaşındayım aynı boydayız![]()
Maşallah hocam, ergenliğe girdim, erkeğim.Hocam maşallah deyin ergenliğe girdiniz dimi bu arada ci siyet
Gayet normal ama 1.75 tam iyi denebilirYaş 14 boy 1.68 gibi erkek şöyleki burnum artık sertleşti ve ben bunu bir yerde olgunlaşma olarak okudum böyle kalırmıyım, kalırsam kısamı sizce