annem kahve içmeyi seven birisi bende kahve makinesi almayı düşünüyorum iki tip ürün arasında kaldım hangisi daha mantıklı seçim olur çok fazla fiyat farkı yok zaten...
Fazla pahalı olmayan parfüm öneriniz var mı ben farmasinin shooters manini kullanıyorum bitmek üzere kokusu da güzel sadece farklı parfüm denemek istiyorum son zamanlarda bargelloyu duydum bir de his power var
Fazla pahalı olmayan parfüm öneriniz var mı ben farmasinin shooters manini kullanıyorum bitmek üzere kokusu da güzel sadece farklı parfüm denemek istiyorum son zamanlarda bargelloyu
Okulda hoşlandığım bir kız var instagramdan takipleşiyoruz ona okulda iltifat etsem durduk yere işte sweatin güzelmiş saçın güzel olmuş gibisinden ama sonrasında bir şey demeden gitsem dikkatini çeker mi bir süre böyle devam ettikten sonra yazar mı
Çok basit bir uygulama yaptırmak istiyorum bir tane checklist uygulaması ve "https://previewer.adalo.com/034d2e4b-2496-4405-baec-b34a79e2a7d8" bu uygulama olucak ve özellik olarak kayıt olma giriş vs birde admin paneli yani bilgim dışında olan üyelikleri iptal etmek için
Win 11 yükledim ama bir tane şeyi yapamıyorum mesela bir dosya var ona basılı tutup sağ alta sürüklediğimde masaüstünü göstermiyor veya altta başka bir klasöre götürdüğümed klasör açılmıyor nasıl çözebilirim bunu