Arama sonuçları: *

1. Gordiac

İçimi dökmek istiyorum .

Ya hocam derdimi nasıl anlatsam bilemiyorum son zamanlarda şunu farkettim türkiyenin tarihi boyunca hep bir kutuplaşma içerisinde olduğunu farkettim . Sağcılar - Solcular / Fenerliler - Gsliler / Yumurta sucuklu olur - olmazlar / Ayrancılar - Çaycılar / Kedi severler - Köpek severler / Yaşlılar...
  2. Gordiac

Forumun parti oranları nedir?

Şahsi olarak benim oyum şuanlık zafer partisinden yana olmaktadır ama ileriki dönemlerde daha iyi bir insan çıkar ve parti kurarsa ona oy verebilirim .
  3. Gordiac

Neden yaratmak istedi ?

Bu imtihan bir tek bize mi var aydınlatırmısınız ? neden diğer tüm insanlığa imtihan yokta türkiyede yaşayan onca gence ortak bir imtihan veriliyor Tamam her ülkenin kendine ait bir sıkıntısı var ama nedense insanımız sürekli şükret kafasında nefes alıyorsun şükret , yürüyorsun şükret ...
  4. Gordiac

Kur'an-ı Kerim'e göre Yahudiler üstün ırk mı?

Kız arkadaşım ile bu konuyu konuştuk ve bana hala öyle olduklarını söyledi ona göre dünyada bereketli bir yaşam ile şereflendirilecekler ama ahirette bozguna uğrayacaklar müslümanlar ise tam tersi olacakmış ama benim aklıma nedense müslümanlar için direkt kast sistemi gibi geldi hani...
  5. Gordiac

[ Gerçekten ACİLL ] Üzerime yüklü miktarda tarla kaldı

Merhaba arkadaşlar anneden kalma üzerime yüklü miktarda miras tarla falan kaldı fakat sıkıntım şu ki dayımlar köye girmeme izin vermiyorlar o mallar bizim diye diğer kardeşime de boş imza ile üzerine aldılar bende bundan huylanıp imza atmadım küçük bir araştırma ile üzerime miras kaldığını...
  6. Gordiac

Bir online oyun yapmak istesen nasıl bir şey olurdu ?

Sürekli olarak forumda siyasi muhabbet dönüyor o yüzden ortamı yumuşatmak adına böyle bir şey düşündüm fikirlerinizi yaparsanız sevinirim . Ben mesela terminatör havasına sahip bir battlefield oyunu yapmak isterdim düşünsene robotların ve insanların çarpıştığı bir harita bence efsane olabilir
  7. Gordiac

Şirket yönetimi hakkında

Varsayalım ki benim büyük ölçekli bir şirketim var ve yönetimi için önceden belirttigim kurallarin öldükten sonra kalici olarak tanımlamak istiyorum bu mümkün mü acaba ?
  8. Gordiac

Eşcinsel ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Şahsen beni tuhaf hissettiren bir durum çünkü ben hayatımda hiç eşcinsel birini görmedim ve bu kavramları zamanla genelde net üzerinden öğrendim . Ya cidden çok garip geliyor bu durum fakat bu onlara karşı olduğum anlamına gelmez ama görünce insan ister istemez farklı karşılıyor . Ha şunu...
  9. Gordiac

Gülmek isteyen gelsin

@Fevkelade1i sende gel izle seversin :D
  10. Gordiac

Tek diyeceğim var hakkım size haram olsun

Ben dahil bir çok insanın gelecek kaygısını geçtik geleceği kalmadı kendi ailem dahil umarım bize bu durumu düşüren herkes allaha uzun bir süre hesap verir . Kaçakta olsa kaçmayı düşünüyorum artık gerekirse sınırda vurulur ölürüm daha iyi sürüneceğime en azından direkt kurtulmuş olurum . Biz...
  11. Gordiac

İnsan beyni bilgisayara aktarılabilir mi ?

Bir kaç gündür her yerde merkeziyetsiz internet merkeziyetsiz paralar hakkında bilgiler görmekteyim ve araştırma fikrine başladım gördüm ki tıpkı nöronlar gibi her teknoloji birbiri ile iletişim halinde biri olmadan biri olamıyor aslında bakınca insan beyni arasında bir benzerlik görülüyor peki...
  12. Gordiac

Kendi telefonumun fiyatı

Birader linkte yer alan telefonu askerdeyken aldım şuan ki fiyatına bak ya oysa ki ben bunu 4700 tl civarında almıştım ne olmuş abi piyasaya https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s10-lite-128-gb-samsung-turkiye-garantilii-pm-HB00000QXQID
  13. Gordiac

Bu olay gerçekten doğru mu ?

Abi ülkenin partilerine bak ya birinden yolsuzluk ve pudra olayları çıkar birinden tecavüz olayları çıkar insanlar kime güvenecek arkadaş bir türlü anlayamadık ya https://www.google.com/amp/s/www.birgun.net/amp/haber/chp-ilce-yoneticisi-cinsel-saldiridan-tutuklandi-324772
  14. Gordiac

Gözlük fiyatları hakkında

Vay arkadaş bu nedir ya bu gözlük fiyatları ne kadar da pahalılaşmış optiğe giriyoruz bütün masraflar 750 - 800 tl tutuyor . Yanımda bir tane amca vardı fiyatlar çok pahalı ya dedi ve karşılık olarak ne bekliyorsun amca ekonomi çok kötü dedim adam cevap olarak ne kötüsü yiğenim ya hepimiz...
  15. Gordiac

Kanada üzerinde yaşayanlar

Merhaba arkadaşlar kanada üzerinde yaşayan arkadaşlar kendini belli edebilir mi lütfen bir kaç şey sormak istiyorum .
  16. Gordiac

Mustafa Kemal Atatürk'e ne sormak istersiniz ?

Şuan Atatürk yanınızda olsa ve ona bir soru sorma hakkınız olsa ne söylerdiniz ?
  17. Gordiac

Doğadaki elementlerin fazlalığı

Çok merak etmisimdir dünya ateş su hava ve topraktan oluşmaktadır bu bizim için dört ana temel element olmaktadır . Acaba yaşam olan başka gezegenlerde dünyadaki gibi farklı ana elementler varmıdır sizce ? Varsa nasıl olabilir mesela ? Bu konuda hayal gücümüz neler üretecek çok merak ediyorum...
  18. Gordiac

Ailem cahilliği çok seviyor

Ailemin hepsi tam bir ilgili partinin sempazitani siz biliyorsunuz ne olduğunu ne zaman konu siyasete açılsa bir şey olsa yanlışlarını duzelttigim zaman kaynak sunsam bile suçlu ben oluyorum . Örneğin daha demin kardeşim rusyanin kac tane uçağı var dedi Bende rusya üretici ülke bu yuzden...
  19. Gordiac

İnsanlar neden bir markanın aşrı fanboyu olurlar ?

Çevremde açıkcası türk milletinde görüyorum bunu sadece nedenini merak ediyorum insanlardaki bu fanboyluk sevdası nedir anlamış değilim . Onu geçtim siyaset konusunda dahi böyleler ya abi hangi başkan ülkeni geliştirmeye yönelik adımlar atacaksa onu seçersin baktın kötü gitti bırakır diğer...
  20. Gordiac

İnca fake e mail adresi kullansak sorun olur mu ?

Başlıkta da görüldüğü gibi bu konu hakkında bilginiz var mi ?
Top Bottom