Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Ucuza uçak bileti nasıl çözebilirim

Arkadaşlar, bayramda memlekete gideceğim. Üniversite okuduğum şehirden memleketime aktarmasız uçuş yok ve aktarma yapmak istesem sadece gidiş için minimum 3 bin ödemek zorunda kalıyorum. Bunun bir de dönüşü var, ediyor 6 bin. Ama dönüşü önemli değil. 6 Nisanda harekete geçmek istiyorum...
  2. Ragnar Adamdır

24 kasım indirimlerinde yardımlaşacağımız bir konu açılır mı?

Arkadaşlar olağan üstü bunu kaçırma dediğimiz indirimleri atabileceğimiz ve yardımlaşabileceğimiz bir konu lazım bence Abdullah abide bol bol paylaşım yapıyor ama biz canavarlara yetmez bence.
  3. Ragnar Adamdır

Eğitim gördüğüm halde askerlik tecilim 2022

Arkadaşlar bugün makarasına e devletten askerlik tecilimize bakalım dedik arkadaşlarla hepsinin ha 2029 ya 2030 iken benim aralık 2022 gösteriyor bu sene isteğe bağlı hazırlıkta devamsızlıktan kaldım ama seneye bölümüme başlayacağım öğrenci belgemde var buna lakin öyle gözüküyor internette...
  4. Ragnar Adamdır

Elektronik sigara tavsiyesi

Arkadaşlar max 500 tl lik elektronik sigara tavsiyesi lazım kullanan varsa yada bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  5. Ragnar Adamdır

Ön kamera mı gerçek halim arka kamera mı?

Arkadaşlar şuan 18 yaşında olup da bunu farketmemiş olmama şok oldum ben selfie çekilmeyi daha çok seven biriyim postlarımı da öyle atarım sosyal medyada ama arka kamera ile ön kameranın aynı olmadıgını anladım ön kamerayla video çektim bi sunum için daha kaliteli olur diye arka kamerayla çektim...
  6. Ragnar Adamdır

IP adresimin bulunması korkmam anlamına geliyormu

Arkadaşlar şuanda twitchte burak güngörün yayınını izlerken dcsinde sesliye girdim ancak sesli odaya girmeyin girenlerin ıp sini alıyorlar dediler bende meraktan girmiştim sıkıntı olurmu
  7. Ragnar Adamdır

Arkadaşlar çok kötü kaş şakasına uğradım

Olayı hemen anlatıyorum az önce arkadaşlar uyurken kaşımın ortasını jiletle aldı ben cımbızla alıyorum yarın sabahta alacaktım bana böyle düşündükçe sinirden ağlayacağım şaka yaptılar benim bildigim kadarıyla jiletle alınca çok fazla ve hızlı çıkıyor bir seferlik böyle bişeye mağruz kaldım...
  8. Ragnar Adamdır

Arkadaşlar yardım edin paramız iade edilmiyor

Arkadaşlar selam Muğla’da bir geziye katıldım tur tarafından değil kişi tarafından düzenleniyor neyse hoşumuza gitti bilet aldık ancak sabah 7 de kalkmamız gerektiği için arkadaşla nasıl olduysa kalkamadık hemen aradık gitmişlerdi arkadaşlar bilet 90 lira bizde öğrenciyiz para iadesi...
  9. Ragnar Adamdır

Üniversite konusunda bilgili arkadaşlar lütfen bakabilirmi

Arkadaşlar iyi günler direkt konuya dalacağım yks hedefim cerrah paşada bilgisayar mühendisliği idi ancak yazılım mühendisliğini de bi hayli istiyorum ancak şuanda işler yolunda gitmiyor ancak aklıma bir fikir geldi daha doğru aklımda ki ilk fikir mezuna kalıp 1 sene dişimi sıkıp tabanımda iyi...
  10. Ragnar Adamdır

Abdullah abi üst seviye bi sistem yayınlar mı yayınlayacak mı ?

Beyler ülkenin durumu malum abdullah abide herkesin yardımına koşuyor süper kahraman gibi okey ancak acaba şöyle 10 bin üstü hatta 20 binlere vuran üst seviye sistem yayınlar mı düşünüyormu acaba fikri olan var mı?
  11. Ragnar Adamdır

Almanya da ki Teyzem beni evlatlık alabilir mi?

Beyler sorum net 18 yaşını geçtikten sonra oradan beni evlatlık falan alabiliyorlar mı ?
  12. Ragnar Adamdır

Bilgisayar aldığımda ilk ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar diyelimki pc eve geldi parça kontrolü yaptım ekran kartını taktım peki ya sonra bilgisayarı her şeyiyle tam hazır haline getirmem için ne yapmam lazım ?
  13. Ragnar Adamdır

Arkadaşlar umudumu kaybediyorum bana yardımcı olun

Konuya dalıyorum Stok stok stok diyoruz ama kripto paralar dünyayı her geçen gün etkisine almaya devam ediyor büyük firmalar sponsorluk imzalıyor git gide büyüyor gerçekten yazın stok bulabileceğimize inanıyor musunuz çünkü ben inanmıyorum en doğal fikirlerinize danışmanıza ihtiyacım var...
  14. Ragnar Adamdır

Az önce yaşanmış samimi , hoş bir sohbet bırakıyorum. (Forumda gerçekleşti)

X - Hocam Merhaba rahatsız ettiysem kusara bakmayın 125 gün var sınava covid ve ciddi hastalığım yüzünden hiç çalışamadım yksye mezunum ama çok şükür artık iyileştim ve düzenim hazır rahatça çalışabilirim kısaca şunu söylicem Kalan 125 günde sıfırdan başlıyacam çalışmaya sayısaldan günde 12 saat...
  15. Ragnar Adamdır

Hatamı yapıyorum ? Çokmu konuşuyorum ?

Selam arkadaşlar şimdi konu şu yaklaşık 10-12 gün önce aranıza katıldım aranıza katılmadan önce aklıma takılan soruyu google yazınca zaten biri burda yazmış oluyordu ve bende çözüme genellikle ulaşıyordum sonra dedimki kendi kendime ulan her ihtiyacında bu foruma giriyorsun bilgiyi cebe...
Top Bottom