Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

QR kod için yardım eder misiniz ?

Arkadaşlar merhaba, 1 hafta sonra kız arkadaşımın doğum günü aklımda ona hediye hazırlarken video çekip o videoyu QR koda dönüştürmek istiyorum. Kodu okutunca videoyu izleyebilmesi için. Bunun için ücretsiz bir site var mı? Video yüklemem için hangi siteyi önerirsiniz ?
  2. Beşiktaşlı Reyna

Apple Ürünlerine Gelen Zam (Kızgın Surat)

Selamın aleyküm. Dün iş çıkışı gidiyim yeni telefon alayım dedim yorgun olduğum için uyumak istedim yarın alırım dedim. Uyanınca bide kulaklık baktım Airpods 2.nesil 3bin liraydı onuda yarın sipariş vereyim bari ikisi telefon aldıktan sonra kalan para durumuna göre bakayım dedim. 35 bin olan...
  3. Beşiktaşlı Reyna

2Jz Takmayı Düşünüyorum

Beyler selamın aleyküm Dede yadigarı kartal var bende 2jz takmayı düşünüyorum mantıklı değil ama keyfi önerileriniz var mı ?
  4. Beşiktaşlı Reyna

İnce hesaptan beklenmedik hata

5. Beşiktaşlı Reyna

Sıvı soğutma taktıktan sonra (geyik)

Arkadaşlar merhaba, Ryzen 5 5600 ve rx6700 xt kullanıyorum işlemci fanı stock fandı. Başka bir forumdan sıvı soğutma kazandım indirim ile (800 TL civarı) taktıktan sonra odam ısınmaz oldu odada üşüyorum :D
  6. Beşiktaşlı Reyna

Kulağımı deldirdim sızlıyor

Arkadaşlar kulağımı deldirdim yaş 25 küçüklükten kalan bir heves, giyiniş tarzım falan çok değiştirdim ve küpe şuan çok yakışıyor. Fakat ağrı var 1 hafta oldu terramycin krem sürüyorum bir zararı olur mu bilen var mı ? İltihap falan olmadı
  7. Beşiktaşlı Reyna

saizens dolandırıcılığı (güvenmeyin)

Arkadaşlar merhaba, çoğumuzun gördüğü bir ilan vardı, Steam oyunlarını %50 indirimle satarım diyen bir arkadaş (saizens) dün forumda banlanmış. Sabah moderatör kerem ile konuştum trol konular açıp hakaretten banlandığını söyledi. Ve biz güvenip arkadaşlara oyun aldık. Toplam 680 lira para attık...
  8. Beşiktaşlı Reyna

Moderator benimle iletişime geçsin.

Gigabyte g27qc (A) modelinde freesync yok. Gigabyte g27qc modelinde Freesync var. Ben araştırma yapmadan yorum yapmıyorum da siz araştırma yapmadan ceza kesiyorsunuz demek ki. Bunun neresi yanlış bilgi? Konuda ki linkte ki Gigabyte g27qc A modeli. Kendi kullandığım monitörü mü bilmiyorum...
  9. Beşiktaşlı Reyna

çalışan işçi promosyon alabilir mi

Arkadaşlar arkadaşımın çalıştığı şirket bankasını değiştirmiş ve geçtikleri banka çalışan işçi sayısına göre kişi başı 22.500 TL promosyon vermiş. Bunu bilen var mı acaba nasıl yapılır nasıl yol izleriz ?
  10. Beşiktaşlı Reyna

Kız arkadaşımın yazdığı program

Beyler günaydın benim kız arkadaşım profesyonel futbolcu. Ve fitness antrenör sertifikası var. Ama yapmadı pek bana bu fotoğraftaki programı yaptı. Yerlerini veya hareketleri değiştir dediğiniz bir yer var mı ? Antrenörlük konusunda pek profesyonel değil çünkü
  11. Beşiktaşlı Reyna

Spor salonunda ilk günüm

Arkadaşlar daha önce spora gitmiştim (fitness salonu) vucudum birazda olsa iyiydi. Alt yapı var ama yaptığım hareketleri unuttum. Size sormak istediğim şey ilk günüm de sizce ne yapmalıyım ? İlk 10 dakika koşmayı veya yürümeyi düşünüyorum ondan sonrası ne yapmalıyım ?
  12. Beşiktaşlı Reyna

Iptv önerisi ? Iptv alınır mı ?

Dostlar merhaba, iptv alınır mı ? Alınırsa önerdiğiniz donması olmayan iptv var mı ?
  13. Beşiktaşlı Reyna

Elimdeki bilgisayarı kaça sayabilirim?

Arkadaşlar bilgisayarı satmam lazım. Acil paraya ihtiyacım var. Kaça sayabilirim özellikleri bunlar. Özenle toplanmış oyuncu bilgisayarı. Sapphire RX 570 4gb | Ryzen 5 3500x | Asus EX A320M Gaming | Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 16 GB | James Donkey JD240 240 GB SSD | 1 Tb HD Blue | GamePower...
  14. Beşiktaşlı Reyna

Kız arkadaşa alınabilecek hediye önerir misinz ?

Arkadaşlar kız arkadaşıma hediye almayı düşünüyorum. Sürekli kullanabilmeli siz ne önerebilirsiniz ?
  15. Beşiktaşlı Reyna

R5 3500X + RX570 Sistemi kaça satabilirim?

Arkadaşlar merhaba bende bu pc var fotoğraflar ve özellikleri yazıyorum kaça satılır Sapphire RX 570 4gb | Ryzen 5 3500x | Asus EX A320M Gaming | Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 16 GB | James Donkey JD240 240 GB SSD | 1 Tb HD Blue | GamePower OGRE RGB Red Switch | İnca İMG 309 Empouse | GamePower...
  16. Beşiktaşlı Reyna

Rampage markası nasıl sizce ?

Rampage marka olarak mouse klavye kullandım daha çok fakat memnun kalmadım. Biraz kullandıktan sonra sürekli günü geçirme için kullandığımı anladım. Sonra sadece mouse padlerini kullanmaya başladım. Şuan tekrar bir tane daha mouse pad aldım (ihtiyacım yoktu fakat büyük) fark ettim ki artık mouse...
Top Bottom