Arama sonuçları: *

1. Major

Kantinci beni fakir sandı yemek ısmarladı

Bugün kantine ucuz bir fiyata lahmacun gelmiş. Arkadaşım da sıkıldığını söyleyip kantine gideceğini benim de gelmemi istediğini söyledi. Biz gitmişken benim de aklıma lahmacun geldi gittim bakmak için, daha doğrusu incelemek için eti bol mu falan diye nasıl bu kadar ucuz olabilir diye...
  2. Major

El yayı nerden alabilirim

Arkadaşlar ilk defa el yayı alacağım bilek egzersizleri yapıyordum ve bilek kuvvetim iyi orta-zor seviye arası bir el yayı önerir misiniz Bütçem kısıtlı 25 TL var 30 e zor da olsa belki çıkarabilirim. Şu iyi midir: https://www.amazon.com.tr/dp/B079K63PJS/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_7WRDZC6R0K6FPREB582P
  3. Major

Operatör yazısını değiştirme rehberi

Merhaba arkadaşlar, Hepinizin telefonunda "BIMcell", "Türk Telekom" "Turkcell" gibi yazılar bildirim çubuğunda yazmakta ve bu yazıyı değiştirebilirsiniz. Şimdi bu yazıyı nasıl değiştireceğinize geçelim: Eğer Türk Telekomlu iseniz 4551'e "AVATAR isim" şeklinde yazarak bunu yapabilirsiniz...
  4. Major

Videoda fotoğraflara yapılan 3D efekti nasıl yapabilirim?

Bu videodaki fotoğraflara yapılan 3d efekti nasıl yapabilirim?
  5. Major

Silahlı Suriyeli çocuk beni takip edip ateş etti

Ekmek almaya fırına gidiyordum bir anda 8-9 yaşlarında küçük bir suriyeli çocuk elinde silahla ara sokaktan çıktı ve keko şarkılarından birini söyleyerek (Arapça) ben nereye gidersem arkamdan geldi. bir an çok yakınıma geldi bende geçmesi için durdum ama birkaç saniye bakıştık. sonra ben yine...
  6. Major

Kim bu "İdare" dedikleri?

Okulda falan hep söylüyorlar ama kim olduklarını bilmiyorum aklıma hep sorgu odasındaki kaslı adamlar geliyor. İdareye gidilince oraya gidiyoruz diye düşünüyorum. (aklıma öyle geliyor)
  7. Major

" :,( " Ne Anlama geliyor ?

Ne demek oluyor bu :,(
  8. Major

Redmi 9t nin hangi rengi daha güzel? [ANKET]

Bende mavisi var ama diğerleri daha güzel gibi geliyor, sizce hangisi?
  9. Major

Bal sanıp motor yağı yemek

Böyle bir şey aslında küçükken başıma gelmişti, okuma bilmiyordum ve krem kutusunu yoğurt kutusu sanıp kaşıklayarak yemiştim hemde az değil kaşık kaşık. Şimdi ise vefat eden dedemden kalma (yaklaşık 10 yıllık) bir saklama kabı buldum bodrumda. Dedem orada birşeyler yapardı eskiden (tamir vs.)...
  10. Major

4 GB internet 1 saatte bitirilir mi

Arkadaşlar 4 GB internetim var süresinin bitmesine 1 saat var napmalıyım nasıl hunharca kullanabilirim. Aslında neden bitirdiğimi bilmiyorum ama Türk Telekom a gıcıklık olsun.
  11. Major

DA Forum üyelerinin zil sesleri

Ben başlıyorum
  12. Major

Aliexpress'teki bu ürün ve fiyatı gerçek olabilir mi?

TRY 0.12 | Noel en popüler gizem kutusu 100% sürpriz yüksek kaliteli hediye yenilik hediye noel şanslı hediye rastgele ürün gizem kutusu https://a.aliexpress.com/_mrJ3CHK Arkadaşlar bu gerçekmi yorumlarda iPhone çıktı falan yazmışlar. Ben yeni hesap açtığım için fiyatını %99 indirim ile 0,12...
  13. Major

2 yıldır boyumda azıcık uzama yok

Ocakta 14 üme gireceğim, 11 ile 12 yaşım arasında boyum 150 civarından 165 e çıkmıştı o zamandan beridir boyum uzamadı nedeni nedir? İnternette yılda 5 cm den az uzanılırsa doktora gidilmesi söyleniyor
  14. Major

Bu video çok mu kötü olmuş? Kardeşim küfür etti.

WhatsApp durumum yapmıştım ama kardeşim yanıt olarak küfür etmiş, kendisine niye öyle yazdın diyorum cevap vermiyor. Sanırım kötü oldu ama cringe olacak kadar mı? Belki de çoktan herkese rezil olmuşumdur. Masanın üzerinde gördüğünüz dolap kilidini modelliyorum:
  15. Major

Şu müziğin adı nedir?

https://youtube.com/shorts/BJ6zhLN87VI?feature=share Bu videodaki müziği bilen varsa söyleyebilir mi? İsterseniz Shazamda da aratabilirsiniz, evde ses olmasın diye aratmıyorum. Telefonumun zil sesi yapacağım
  16. Major

Arkadaşlar ve karşı cins ile olan sosyalliğim hakkında

Son yarım yıldır delirmek üzereyim, stresten saçlarım dökülmeye başladı. İmam Hatip ve fen lisesi olan bir okulda okuyorum ve okulda bir tanecik düzgün insan yok, herkes küfürbaz, bazıları keko, bazıları küfür etmiyor ama hiç konuşmayan ve garip insanlar; yani çoğunluk küfürbaz ve konuşmak...
  17. Major

60,000 TL ye ne alınır?

Bugün Filipinlerden amcam geldi ve bana 60,000 TL verdi bu paraya ne alabilirim? Ama Tek bir ürüne vericem paramı birden fazla ürüne değil.
  18. Major

ÇOK ACİL BLENDER CYCLES RENDER YAPTIRABİLECEĞİM BİRİ LAZIM

ÇOK ACİL BLENDER CYCLES RENDER YAPTIRABİLECEĞİM BİRİ LAZIM Bana yazsın dosyayı atacağım lütfen hızlı olun..!!!
  19. Major

Kız kıtlığı yaşıyorum. YOK 1 tane bile YOK!

Liseye geçtim bu sene, gittiğim lisede baktığım her yerde bıyıklar görüyorum. Bıyık, ve arkadaşlarıyla belden altını konuşan bıyıklı insanlardan başka bir şey yok. Bunun nedeniyse imam hatip fen ve sosyal bilimler lisesi olarak geçen bir okula gitmem. Aslında okulun kolejden neredeyse farkı yok...
  20. Major

Boy ve kilom normal mi?

Boyum 1.63 kilom 55-56 Kilom fazla gibi geliyor ancak görüntümde şişmanlık namına hiç bir şey yok, bir aralar "kas yağdan ağırdır" diye bir söz duymuştum ondan olsa gerek. Aslında kaslarının olduğunu düşünmüyorum ama kuzenlerim, arkadaşlarım falan öyle diyor. Hatta bir keresinde hiç tanımadığım...
Top Bottom