Arama sonuçları: *

1. Uğur Altun

ASUS Cashback Kampanyası

Summer Cashback 2022 kampanyasına katıldım fakat henüz para iadesi olmadı. Para iadesi alan var mı?
  2. Uğur Altun

Steam Cüzdandaki Parayı Nakite Çevirme

Steam cüzdanımda 77₺ para var. Bu parayı nakite çevirmek istiyorum. Herhangi bir oyunu size hediye edebilir sizde havale/EFT yolu ile bana gönderebilirsiniz. Alternatif bir yol bilmiyorum bilen birisi varsa yardımcı olur musunuz.
  3. Uğur Altun

Yemek Tarif Sitesi İçin İsim Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, web sitesi açmayı düşünüyorum. Yemek tarifi ağırlıklı olacak. İsim önerileri alabilir miyim?
  4. Uğur Altun

YouTube hesabımı paylaşsam ban yer miyim?

YouTube kanalı açtım kendime ve gerekli vizyonu oluşturduktan sonra video üretmeye ve yayın yapmaya başlayacağım. Kanalımı burada paylaşmam da bir sakınca var mı?
  5. Uğur Altun

Evime Giren Hırsızı Dövdüm

Dün akşam işten eve döndüğümde evde hırsız yakaladım. Müstakil bahçeli bir evim var. Eve girer girmez adamla yüz yüze geldim aramızda 2 - 3 metre ya var ya yok. Hemen üstüne atladım ve bir güzel dövdüm. Bahçeye kadar sürükledim. Tabi o münakaşa da bağrışmaya komşular geldi. Polis çağırdık ve...
  6. Uğur Altun

Yayıncı Olmak İstiyorum

Yayıncılığa başlamak için yavaş yavaş ekipmanlarımı topluyorken kafama takılan birkaç soru sormak istiyorum. Yayınlarım oyun ağırlıklı olacak. İlk olarak YouTube'da veya DLive'da başlamak sizce mantıklı mı? Başlangıç olarak toplam 500₺ olmak üzere 5 kişiye 100₺ Steam Cüzdan Kodu çekilişi canlı...
  7. Uğur Altun

Yayıncılığa Nereden Başlanır?

Haftada 4 gün boş günüm mevcut. Bugünlerde yayın açmayı düşünüyorum. Birkaç soru sormak istiyorum. • Nereden başlamalıyım? • Yayında nelere dikkat etmeliyim? • Hangi platformdan başlama mı önerirsiniz? • Yayına başlanmadan önce yapılması gerekenler? 100Mbps download 10 Mbps Upload İnternet...
  8. Uğur Altun

5 Yıllık İlişkim Sona Erdi

Evet başlıkta da belirttiğim gibi 5 yıllık kız arkadaşımla olan ilişkim sona erdi. Diyeceksiniz ki " banane, burda ne alaka, bizene vs. " aranızda benden yaşça küçük kardeşlerimde vardır. Biraz onlara ders amaçlı birşeyler demek istedim. tabii ki de sizde illaki yaşayacak değilsiniz. Fakat dikkat...
  9. Uğur Altun

Hayat Eve Sığar Uygulaması

Bahsettiğim Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilmiş olan uygulamayı kimler veya kaç kişi kullanıyor? İstanbul gibi birçok ilde artık toplu taşımalarda HES kodu ile seyahat edilecek.
  10. Uğur Altun

Bugün 1 Dolar 1 TL Olsaydı

Bugün 1 Dolar 1 TL olsa ne yapardınız?
  11. Uğur Altun

Twitch Yayını İçin Sistemim Yeterli Mi?

Twitch, Dlive gibi platformlarda yayın yapmaya başlayacağım. Fakat hem sistemimin hem de internetimin yeterli olup olmadığını bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz. Ek olarak işlemci için sıvı soğutma gerekli midir? İnternet 100 Mbps download, 8 Mbps Upload Sistemim...
  12. Uğur Altun

Gaming Gen TR Yorumlar Bot Olabilir

Gaming Gen TR, ürünlere bot ile yorum yapılıyor ve cevaplanıyor olabilir. Dikkat edelim, 14 Eylül de yorum yaptım hala onaylanmadı fakat başka biri yorum yapmış onaylanıp cevaplanmıştır. Bugün de farklı biri benim yorumumun aynısını yapmış ve onaylanıp cevaplanmış.
  13. Uğur Altun

Bu Sene Favoriniz Hangi Takım?

Galatasaray ❤️
  14. Uğur Altun

Elon Musk DECCAL Olabilir Mi?

Son zamanlarda beynimize yerleştirilmek üzere üstünde durulan " Beyin Çipleri " çok dikkatimi çekiyor. Varsayalım ki taktırdık ve her yönden bizi etkileyecek olan dini, cinsel, normal hayatımızda da bizi yönlendirebilecek ve bu çiplerin sahibi olacak olan Elon Musk bizleri kandırıyor olabilir...
  15. Uğur Altun

Sistemim Ne Kadar Eder?

Anakart : ASUS PRIME B450M-K AMD B450 SOKET AM4 DDR4 4400MHz(O.C) m2 USB 3.1 İşlemci : AMD RYZEN 5 2600 3.4GHz RAM : GSKİLL 16GB DDR4 3000MHz Dual Kit SSD : KİNGSTON 240GB A400 SATA 3.0 HDD : 1 TB WD BLUE 7200RPM KASA : COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 600W 80PLUS PSU EKRAN KARTI : ASUS GEFORCE...
  16. Uğur Altun

Yayıncılık için tavsiyeler

Malum COVID-19 yüzünden dışarıya çıkamıyoruz ve evde boş boş vakit geçirmektense yayıncılık hayatına giriş yapmak istiyorum belli mi olur belki bir ışık vardır bizde de :) Fakat nasıl başlayabilirim sizden fikir alırsam değerlendirebilirim diye düşünüyorum. Hangi kanallardan başlamam lazım...
  17. Uğur Altun

Steam Cüzdanındaki Parayı Nakite Çevirmek

Steam cüzdanımda 39₺ var. Bana nakit olarak gönderip istediğiniz oyunu size hediye edebilirim arkadaşlar. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum. ACİL nakite ihtiyacım var.
  18. Uğur Altun

Yardım Bu sistemle Twitch yayını yapılır mı?

Sistemim : • AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz • 16 GB RAM • Nvidia GeForce 1660Ti Rog Strix TürkNet üzerinden 75Mbps download 4 Mbps Upload hızı alıyorum.
Top Bottom