Yayıncı Olmak İstiyorum

Uğur Altun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
365
Yayıncılığa başlamak için yavaş yavaş ekipmanlarımı topluyorken kafama takılan birkaç soru sormak istiyorum. Yayınlarım oyun ağırlıklı olacak.
İlk olarak YouTube'da veya DLive'da başlamak sizce mantıklı mı? Başlangıç olarak toplam 500₺ olmak üzere 5 kişiye 100₺ Steam Cüzdan Kodu çekilişi canlı yayında yaparak başlamayı düşünüyorum.
Sizce bu şekilde bir nebzede olsun güzel başlangıç olur mu? Çekilişi buradan da duyurmak istiyorum haliyle nerede yapıyorsam link vereceğim herhangi bir cezası olur mu?

Kankam bana cs godan bir tane awp yollasana direk aboneyim editini bile yaparım

Cezası olacağını sanmıyorum.
Ama 100 TL alan kişi aldıktan sonra kaçarsa üzülürsün be

Kolay gelsin umarım başarılı olursun (abi herkeste yayıncı oluyor :) )

Yayıncılığa başlamak için yavaş yavaş ekipmanlarımı topluyorken kafama takılan birkaç soru sormak istiyorum. Yayınlarım oyun ağırlıklı olacak.
İlk olarak YouTube'da veya DLive'da başlamak sizce mantıklı mı? Başlangıç olarak toplam 500₺ olmak üzere 5 kişiye 100₺ Steam Cüzdan Kodu çekilişi canlı yayında yaparak başlamayı düşünüyorum.
Sizce bu şekilde bir nebzede olsun güzel başlangıç olur mu? Çekilişi buradan da duyurmak istiyorum haliyle nerede yapıyorsam link vereceğim herhangi bir cezası olur mu?
inş bait değildir

bence herkeze 50 tl ver ne kadar çok kişi gelirse o kadar iyi

Çekilişle gelen çekiliş olmadığın da izlemez. İnsanları para için çekmiş oluyorsun mantıken o 500 tl yi daha çok kendini tanıtmak için kullanman daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,765
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri