Neler Yeni

Yayıncı Olmak İstiyorum

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Yayıncılığa başlamak için yavaş yavaş ekipmanlarımı topluyorken kafama takılan birkaç soru sormak istiyorum. Yayınlarım oyun ağırlıklı olacak.
İlk olarak YouTube'da veya DLive'da başlamak sizce mantıklı mı? Başlangıç olarak toplam 500₺ olmak üzere 5 kişiye 100₺ Steam Cüzdan Kodu çekilişi canlı yayında yaparak başlamayı düşünüyorum.
Sizce bu şekilde bir nebzede olsun güzel başlangıç olur mu? Çekilişi buradan da duyurmak istiyorum haliyle nerede yapıyorsam link vereceğim herhangi bir cezası olur mu?

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Kankam bana cs godan bir tane awp yollasana direk aboneyim editini bile yaparım

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Cezası olacağını sanmıyorum.
Ama 100 TL alan kişi aldıktan sonra kaçarsa üzülürsün be

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cezası olacağını sanmıyorum.
Ama 100 TL alan kişi aldıktan sonra kaçarsa üzülürsün be
Benim için önemli olan güzel başlangıç yapmak. Tutulur tutulmaz bunu yayın kalitem, kişiliğim belirler diye düşünüyorum.

Danube

80+ Bronze
Kolay gelsin umarım başarılı olursun (abi herkeste yayıncı oluyor :) )

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Yayıncılığa başlamak için yavaş yavaş ekipmanlarımı topluyorken kafama takılan birkaç soru sormak istiyorum. Yayınlarım oyun ağırlıklı olacak.
İlk olarak YouTube'da veya DLive'da başlamak sizce mantıklı mı? Başlangıç olarak toplam 500₺ olmak üzere 5 kişiye 100₺ Steam Cüzdan Kodu çekilişi canlı yayında yaparak başlamayı düşünüyorum.
Sizce bu şekilde bir nebzede olsun güzel başlangıç olur mu? Çekilişi buradan da duyurmak istiyorum haliyle nerede yapıyorsam link vereceğim herhangi bir cezası olur mu?
inş bait değildir

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Benim için önemli olan güzel başlangıç yapmak. Tutulur tutulmaz bunu yayın kalitem, kişiliğim belirler diye düşünüyorum.
Nereden yapacaksın. Ben seni izlerim milyonluk olursan kenelenmek için.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
bence herkeze 50 tl ver ne kadar çok kişi gelirse o kadar iyi

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Çekilişle gelen çekiliş olmadığın da izlemez. İnsanları para için çekmiş oluyorsun mantıken o 500 tl yi daha çok kendini tanıtmak için kullanman daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,659
Üyeler
166,053
Son üye
Kaixezz
Top Bottom