Arama sonuçları: *

1. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

TOKİ Den Ev Alma Anapara Borcu Ne Kadar Artacak

Arkadaşlar merhaba bizim ilçeye TOKİ konut yapacak ve başvurular başladı. Ben 6 ay önce atandım aile diyor ki bı başvuralim ama benim gözüm bu maddeye takıldı 180 ay vade ile 650 bin civarında 3+1 Ev var ama benim bu maddeden anladığım şuan 9 bin civarında olan maaşımla 3000 ile taksit ödersm...
  2. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

Abdullah Abimizin Stokçuları Öldürecek Yeni Projesi

Sizce yeni proje nasıl olur, nasıl olmalı ve acayip çok mutluyum abi inşaallah BAŞARACAĞIZ
  3. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

2. El Sitelerden DA Sistemlerini Almayın Aldırmayın

Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi bazı kişiler var yeni çıkan sistemleri anında alarak 2.el siteler de satarak kazanç kapısı olarak görüyor size tavsiyem bekleyin hep tetikte olun alacak olan varsa INSTAGRAM hesabını ve forumumuzu takip ederek düşürebilir bir sistem
  4. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

15 Nisan 2018 Den Bu Yana DA YOUTUBE KANALI GELİŞİMİ

VİDEO daki şu ayrıntıya bakın Arkaya bakın bi, şimdi buraya Aradaki farka bakın Ağa be inşaallah daha güzel yerlere geliriz İyi geceler herkese:blobdance::kedi:
  5. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

Eyy Güzel Arkadaşlar Gün Birlik Günüdür

Güzel arkadaşlar Abdullah Abimizin bi sitemi var YouTube a video atınca önce alışveriş linkine tıklıyoruz ee videoyu da haliyle beğenip yorum yapilmiyoruz(istisnalar hariç tabi). Bundan dir ki aklıma şöyle bir fikir geldi; şimdi canınız felan sıkıldıkça kanaldaki videoları izleyip beğenip yorum...
  6. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

Abdullah Abimiz 29. 🥳Yaşına Girdi

Öncelikle saygıdeğer Abdullah Abimizin doğum gününü kutlar nice hayırlı yaşlara girmesi dileğiyle iyi ki doğdun canım Abim. Bilgisayar konusunda çoğu şeyi senin sayende öğrendim abicim. Bir kaç yıl önce (2020 gibi) Donanım Arşivi YouTube kanalını keşfettim ve canım sıkıldıkça kanaldaki videoları...
  7. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

Abdullah Abimize Bol Dualar Şifayı Kapmış

Abdullah abimizi insta da takip edenler bilir hasta olmuş, bütün forumdaki üyeleri Abdullah abimize dua etmesini istiyorum bu arada Abdullah abi eğer öksürüğün var ise hakiki zeytinyağı ve üzüm pekmezini karıştırıp içersen yarım şar su bardağına koyup sabah akşam, bir iki güne geçer ama ılık...
  8. ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN

PTT Kargo EHLİYETİMİ Yanlış Kişiye Vermiş

PTT ehliyetimi yanlış kişiye vermiş müşteri hizmetlerini arayıp şikayet oluşturdum e posta ile cevap gelir dedi kaç güne gelir bana ehliyetim
Top Bottom