Arama sonuçları: *

1. K

Kıza kahve teklifi red

Merhabalar dershanede 3 haftadır hisler beslediğim bir kız var muhabbet etmeye çalışıyorum ama geri dönüş olmuyor işte o anlık sorduğum soruya cevap verip konuyu uzatmiyor neyse 3 gün önce falan istek attim instadan kabul etti oda takip etti st me baktı bende ders programı bahanesiyle mesaj...
  2. K

Dersahne sinir bozucu olay

Şimdi illa benden büyükler vardır burda sorun var deprem yaşadım Hatay'da o psikoloji ile yksye girdim ondada çuvalladım anlayacağınız alt üst olmuşum dersahneye yazıldım ilk ders ilk gün hocaları tanımıyorum kimseyi tanımıyorum yanımda orta segment bir kiz oturuyor mat 1 hocası geldi anlatıyor...
  3. K

Boyun kararması yardım

14 yaşında kardeşim var boynunda koltuk altında göbek altında müstehcen bölgelerinde özellikle boynunda fotodaki gibi kararmalar var biraz kilolu yaşına göre kendisi buna bağlıyor kilo verince düzeleceğini söylüyor bilmiyorum mantıklı gelmedi pek fazla doktora giderse düzelirimi acaba doktor bi...
  4. K

Phlips tv sorun lütfen yardim

İlk defa böyle bir şey oluyor vidoe izlerken yotubede birden bire bu hata geliyor 5 dakikada bir yenileye basınca düzeliyor ama rahatsız olmaya başladım TV yi sıfır ladim modemi yeniden başlattım yine olmadı
  5. K

2. El takas acil yardim

Merhaba arkadaşlar gtx 750 ti 8 gb ram AMD FX işlemci ve 60 hz monitör bende var üstüne 1800 TL verip iPhone se 2020 garantili kutulu ile takas yapmak mantıklmi adam klavye mouse kulaklıkta istedi var bende eski vercem onlarıda mantıklmi yani başa bad olsa bile vereceğim 4 bine koydum PC yi 6...
  6. K

Bu ürünleri nasıl Alabilirim ?

Boyle ürünleri bı şekilde alma şansım varmı ?
  7. K

Bu hangi Araba ?????

Bu hangi araba ilk defa görüyorum
  8. K

Sistemim ne kadar eder ?

Gamepower 240 hz monitör faturalı arkasinda jelatinler duruyor daha Razer deathedder v2 kutulu faturalı 1 haftalık Razer blackvidov V3 1 haftalık kutulu faturalı Kulaklık steel series artics 1 kablolu fotosu yok isteyen olursa eklerim Kasa Rtx 3060 Phoenix 16 GB 3200 MHz ram İ5 10400f Asus...
  9. K

Valorant ucuz vp 650 Tl

Bildiğiniz ucuz vp satan yer varmı 650 TL yatriacagimda çok pahalı vp Ler bildiğiniz en ucuz yeri söylerseniz sevinirim
  10. K

Amazon Yurt dışı ürün?

Annem bu üründen isityor amazonda yanlış olmaz biliyorum ama yurtdışı olduğu için kafana takıldı soruyim dedim yinede para benim değil sonucuta mahçup olmak istemiyorum bı sıkıntı çıkarmı bide gümrük için ftc isityorlar benim TC mimi babamın TC sinimi vereyim ben 18 altiyim farkedermi 1647106402...
  11. K

İçim acıyor gerçekten...

Bunları görünce içi acıyan tek benmiyim nereye gidiyor bu ülke
  12. K

Geldi benim bebekler

Beyler geldi iyi hoşta klavyede sorun yok okey mouse 20 bin dpi full yapınca çok kötü ise yaramıyor bende 2400 yaptım buda eski mousem ile aynı oldu bişey değişmemiş gibi oldu üzüldüm
  13. K

Acil Valorant CC yardım?

Bı adam buldum İnstadan Yüzde 35 fiyatına CC ile vp alıyor acaba dolandırıcımi değilmi ben anlayamadım konsumalardan değil gibi duruyor foto da atti perdigitalde 1500 TL bakiyesi olduğuna dair kanıt konuşmaları okuyun bi siz yarın donucem dedim 2 gün oldu dönmedim bişey yazmadı dolandırıcı olsa...
  14. K

4 ayda bu vücud mümkünmüdür ?

Bı akrabam böyle bı vücudu 4 ayda yaptı Steroid kullandım acaba yeme icmede normal hiçbir şey özel yemedi imkanı varmı böyle bı vücudun 4 ayda benim vücut yatkındı falan diyor ama streoid kullandığınida düşünmüyorum çünkü aynı koydeyiz boyle işlerden de anlamaz fazla ama bilmiyorum gerçekten...
  15. K

Hayvancılık Yapmak Büyük Para

Merhaba 70 tane inek alıp hayvancılık Yapmak istiyorum memuriyet bana göre değil Zengin olmak istiyorum aklıma gelen tek çare bu oldu yani şöyle soylyim en ince şeyine kadar hesapladım. Kazancının yüzde 70 ini masraflara harciyacagim ve kalan yüzde 30 10 memur maaşından bile fazla ediyor ve...
  16. K

800 bin TL araç tavsiyesi

Merhaba şuan brodway kullanıyoruz 30 bin TL ancam şehit olduğu için ÖTV muafiyeti hakkımiz var 1 araçlık yani yarı fiyatına alabiliyoruz araci ama 1600 CC olması lazım üstü olamaz tek seferlik bı hak olduğu için iyi değerlendirmek istiyoruz ne tavsiye edersiniz 2. El sıfır farketmez suanki...
  17. K

150 kilo spora başlamak(2 yıllık sonuç) Before After

Selam arkadaşlar bugüne kadar hep spor ve diyet deneyimim oldu ama hepsi başarısız oldu çünkü kendimi ac bırakıp üstüne bide salona gidiyordum tabi normal olarak dayanamadım ilk defa salona kilo vermeye değilse kas yapmaya gitmek istiyorum kilo vermek umrunda değil artık kas yapmak istiyorum...
  18. K

Sıkıntılıyım Galiba Yardım edin

Selam Arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum ben bişey istedimi ona direkt en üst seviyeden başlamaktadır istiyorum mesela küçük bı örnek çoğunuz bilgisayar oyunlarına internet cafeden başladı büyük ihtimalle bende öyle bı huy yok işte ya tam ya hiç ci birisiyim ben yani bişey isityorsan onun...
  19. K

Coronayla Alakalı Sorum Var ?

Merhaba Gençler size bı kaç sorum var.meseka diyorlar ya şimdi Corona olduğumuzda işte kalp krizi riski artıyor su oluyor bu oluyor bu her olduktan sonrami oluyor çünkü öyleyse artık gribe döndü herkes haftada oluuo nerdeyse git gide riskler arta arta öldürür o zaman aşı oliymi acaba bilmiyorum...
  20. K

Özel Okul Nasıldır..

Anadolu lisesinde okuyorum 11. Sınıfım biraz sorun yaşadığımız için babam kaydımi özele aldı özel okul nasıldır yani illa orda okumaniza gerek yok sizin gözünüzde nasıldır biraz Kilo problrmim var özgüven siz bir insanımda biraz heyecanlandım yardım ederseniz sevinirim
Geri