Özel Okul Nasıldır..

Reaksiyon skoru
307
Anadolu lisesinde okuyorum 11. Sınıfım biraz sorun yaşadığımız için babam kaydımi özele aldı özel okul nasıldır yani illa orda okumaniza gerek yok sizin gözünüzde nasıldır biraz Kilo problrmim var özgüven siz bir insanımda biraz heyecanlandım yardım ederseniz sevinirim

Anadolu lisesinde okuyorum 11. Sınıfım biraz sorun yaşadığımız için babam kaydımi özele aldı özel okul nasıldır yani illa orda okumaniza gerek yok sizin gözünüzde nasıldır biraz Kilo problrmim var özgüven siz bir insanımda biraz heyecanlandım yardım ederseniz sevinirim
Isparta'da Doğa Kolejinde okuyorum aşırı kayırma var öyle böyle değil. Lise ortamı zaten çok kötü. Doğa Koleji'ne kendim çok isteyerek gelmiştim ama şuan başka özel okula geçmeyi düşünüyorum. Gidecekseniz eğer lütfen araştırıp gidin şehirden şehire de farklılık gösterebiliyor.
Benim okuduğum okulda insanlar birbiriyle alay etmek için derslerinden daha çok çaba sarfediyorlar maalesef.

Son düzenleme:
Özel okulda okumuş birisi olarak gerçekten öneririm. Üstelik sınav senende gitmeni şiddetle öneririm. Orada YKS odaklı çalışıyorsun, bireysel çalışmaya daha çok imkanın oluyor. Okul sınavları önemli değil. Programlı ve sıkı çalıştırıyorlar, son senende de bir zahmet sıkıcı çalışacaksın. O yüzden özel okulları tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Kolejden %100 burs aldım ama fen lisesi felan düşünüyorum bence şişmeler ben tavsiye etmem ancak siz halihazırda liseye gittiğiniz için tavsiye ederim

Kolej özel okullardan her konuda daha iyi

Eğer çalışmazsan çalışanların parasını ödediğin yer
devletten farkı ders notlarında sıkıntı yaşamazsın ve yks ye çalışma ortamın daha iyidir diye düşünüyorum

Okulun nasıl bir yer olduğuna göre değişir.
Ben İzmir'deki en pahallı okullardan birinde okuyorum fakat not satma torpil vs. yok. (Öyle zengin falan değilim %85 bursum var.)
Okulum akademik bir okul olduğu için böyledir sanırsam.
Ama nezih ortammı diyecek olursan okulun konumuna göre değişir.
Devletten farkı öğretmeninin daha çok değer vermesi ve fazla yıpranmaman.

Okulun nasıl bir yer olduğuna göre değişir.
Ben İzmir'deki en pahallı okullardan birinde okuyorum fakat not satma torpil vs. yok. (Öyle zengin falan değilim %85 bursum var.)
Okulum akademik bir okul olduğu için böyledir sanırsam.
Ama nezih ortammı diyecek olursan okulun konumuna göre değişir.
Devletten farkı öğretmeninin daha çok değer vermesi ve fazla yıpranmaman.
Not vermiyordur ama yazılılarınız kolay oluyordur. Ve ek olarak özel okulda okumuş birisi olarak söyleyebilirim ki vermiyoruz diyen özel okullarda her türlü, her şekilde ekstra not ekliyorlar.

Not vermiyordur ama yazılılarınız kolay oluyordur. Ve ek olarak özel okulda okumuş birisi olarak söyleyebilirim ki vermiyoruz diyen özel okullarda her türlü, her şekilde ekstra not ekliyorlar.
Ortaokulda veriyorlardı.
Şuan lise 10. sınıfa gidiyorum hocalarım aşırı insafsız sınavlar ve yazılılar eminim devlet okuluna göre kat kat daha zordur.
Sözlüler bana çok düşük geliyor neden bilmiyorum fakat puan vermek akademik okullarda yok diye biliyorum.

çoğu özel okul şişirme not veriyor öğrenci de kendisini başarılı zannediyor(YKS de barajı geçemeyen tayfa) ha kaliteli özel okul var mı var ama çok az çoğu öğrenciye bir şey öğretmekten çok veliyi memnun etmeyi amaçlıyor

Hemde öyle bi ekliyolar ki işine gelen öğrencilere özellikle

Özel okullarin kimisi 50 60 k yıllık ordakiler biraz gıcık ama benim gittiğim gibi 10 15 k yıllık olanlarda bi sıkıntı çekmezsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,659
Üyeler
197,523
Son üye
TekHilal
Geri