Arama sonuçları: *

1. toma_06

Eski Sevgilimi Çok Özlüyorum.

eski sevgilimle ne kadar kötü ayrılsakta onun ilgisini sevgisini o kadar özlüyorum ki başkasıyla flörtleşsem, çıksam asla eski sevgilim gibi olmuyor o kadar ilgili o kadar sevgi doluymuş ki. gerçekten çok özlüyorum, unutmak için ne yapmam lazım?
  2. toma_06

Ağzını Şapırdatarak Yemek Yiyen Arkadaş.

Çalıştığım ofiste en ufak bir şey yediğinde bile ağzını şapırdatan bir arkadaş var ve en az 20 kere uyardım,hala devam ediyor. sizce ağzının ortasına bi tane geçireyim mi yoksa biraz daha mu uyarayım.
  3. toma_06

Johhny Depp ve Amber Heard'ın Davası Sonuçlandı.

Uzun süre konuşulan ve Johnny Depp'i büyük ölçüde zarara uğratan "Amber Heard - Johnny Depp Davası"nda jüri, Depp'i haklı bularak Amber Heard'in iftira attığına karar verdi. https://t.co/Ox2uToExhH
  4. toma_06

Obezitenin Normalleştirilmesi.

İnstagramda obez olan bir grup insanın profiline denk geldim. yorumlarda çok güzelsin falan denmiş. hatta birinin obezitenin sağlıklı bir şey olduğunu söyleyen bir yorumuna bile denk geldim. arkadaşlar obezite insanı erken yaşta öldüren bir şey değil mi? ve insanın iradesine bağlı olan bir şey...
  5. toma_06

Microsoft Edge Donup Duruyor.

İşyeri bilgisayarında siparişlerin düştüğü bir ekran var, sipariş düşüyor tam isim girip kabul edecekken ekran donuyor isim girmeyi engelliyor, 20 30 saniye sonra kendine geliyor, acaba neden?
  6. toma_06

Menemen Soğanlı Mı Olur Soğansız Mı?

menemen dediğin soğanlı olur bence, sabah akşam fark etmeden.
  7. toma_06

1 Dolar 15.97 Türk Lirası!

an itibarıyla 16 seviyesine dayanmış durumda, bu ay pc alacaktım, yalan olacak gibi.
  8. toma_06

Bana Yapılan Saçma Şaka

Stajdan bir arkadaşım var, stajdan öncesinden de tanışığız ama stajda yakın arkadaş olduk. şimdi çocuğun arkadaşı arayıp ramazan ölmüş vs dedi ağlıyarak ve ciddiye alıp telefonu yüzüne kapatıp ramazanın abisini aradım direkt, abisi açtı ramazan ölmüş dediler abi nerdesiniz falan dedim adam da...
  9. toma_06

İlk Defa Buluştuğum Kız

bir süredir konuştuğum bi flörtüm vardı, bugün ilk kez buluştuk fakat biraz soğuktu, ama dudağımdan bir öpücük kondurdu ne yapacağımı şaşırdım şimdi de mesajlara geç bakıyor, amacı ne acaba? 1652643939 ne yapmaya çalıştığını anlamadım.
Top Bottom