Arama sonuçları: *

1. Wilot

Ruhsat üzerindeki model yılı ve tescil tarihlerini değiştirebilir miyim

Merhaba, kendime gelir sağlamak için MartıTAG a kayıt olmak için model ve tescil yilini 2004 den 2005 e cekmem gerekli gemini ile denedim fakat yapmiyor nasıl yapabilirim?
  2. Wilot

200-250k araba önerisi

Merhaba, 200-250 bandında araç bakıyorum. km ve kozmetik olarak takıntım yok biraz konforu olsa iyi olur. en az 130hp civarı arkadaş çekiş manuel bir şey istiyorum en azından biraz zevk vermesi açısından. Yürüyeni sağlam olduğu sürece kozmetik kusurları çözülür kolay iş. Çok araç kullanıyorum...
  3. Wilot

Yardım Araba yağ eksiltiyor ama kaynağını bulamıyoruz

Merhaba, aracımızı servise götürdükten sonra yağ eksiltmeye başladı. 1 Litreyi 350km eksilttiği bile oldu ama ortalama da 850-1000 km arasında 1 L yağ eksiltiyor. Motorun hiç bir yerinde gram yağ kaçağı yok, egzozdan 1 gram duman atması yok hatta 2 egzozdan da ciddi miktarda su bile atıyor...
  4. Wilot

05' BMW 7.40d Motoru nasıl?

Merhaba, öncelikle hem prestij hem de zevk sebebi ile eski üst segment bir araç alacağız bu yüzden o fiyata yeni düşük model bir şey önermeyin lütfen boşuna ki sorumda aslında araç önerisi değil sadece motoru hakkında bilgi almak istiyorum kroniği, sıkıntısı vs. bir şeyi mevcut mu? sağlam motor...
  5. Wilot

Porsche Cayenne 4.5S

Merhaba, dün araba bakarken 2005 Cayenne gördük ve dikkatimizi çekti. Fiyat olarak çıkabileceğimiz olduğu bir miktarda gibi duruyor şuanda ve araba gayet düzgün duruyor fakat motor,şanzıman veya başka bir parçasında kroniği vs. mevcut mu bilmiyoruz biraz baktık ama iyi güzel kroniksiz...
Geri