Arama sonuçları: *

1. W

Peugeot rifterdan toyota corollaya geçmek mantıklı mı ?

2023 peugeot rifter gt den toyota corolla 1.8 hybrid flame 140 hp ye geçmek mantıklı mı sizce ?
  2. W

Yazlık ve kışlık lastik ölçüleri birebir aynı olmak zorunda mı ?

Peugeot rifter 2023 aracımız var şu an üstündeki lastiklerin ölçüsü 215/60r/17 , kışlık lastik bakıyorum ikinci el ama aynı ölçüleri bulamıyorum
  3. W

Aracın multimedyasını kendim güncelleyebilir miyim ?

2023 model peugeot rifter gt aracımız var , alındığından beri multimedya ile ilgili bir güncelleme yapılmadı (kendi kendine güncelleniyorsa bilmiyorum) usb flashbellek ile kendim güncelleyebiliyor muyum bu multimedya sürümünü , bilgili olan birisi aydınlatabilir mi ?
  4. W

2013 model c180 yıllık masrafı ortalama ne kadar tutar ?

Yıllık ortalama 12-15k km şehir içi kullanıldığını düşünün ve araç diyelim ki 180-200k km arasında olsun ve temiz kullanılmış bir araç olsun , kasko yaptırılmayacağını varsaydığımız zaman ortalama yıllık masrafı ne kadar olur ?
  5. W

Kaza tutanağı ile direkt servise gidip arabayı yaptırabiliyor muyuz ?

Yaklaşık 1 ay önce kaza yaptım %100 haklı çıktım , avukata değer kaybı için falan vekalet verdik eksperin yönlendirmesi ile , şu an elimdeki tutanak ile servise randevu almadan gidip aracı onarım için bırakabiliyor muyum ve ikame araç veriyorlar mı eğer ücretli veriyorlarsa bunun ücretini karşı...
  6. W

1m bütçe ile c180 alınır mı ?

900k-1m bütçe ile 2009-2012 model 150-250k km orta seviye hasarlı mercedes c180 alınır mı sizce ?
  7. W

Katılımoto'da peşinat ve dosya parası ne kadar çıkar ?

Katılımotodan 900 k veya 1m tl lik bir araca girmek için dosya parası ve peşinat ne kadar gerekli olur ?
  8. W

Kaza yaptım sizce kim haklı ?

Dün gece haritada gösterdiğim konumda giderken bir tane taksici sağ arka tekerleğimden çarptı sizce kim haklı , benim gittiğim yol şile otobanına çıkıyor , adam kavşağa girecek. (Araç a benim , Araç b diğer sürücü) Sizce jantı ve çamurluğu servise götürüp yaptırmaya değer mi ?
  9. W

B sınıfı ehliyet harcı ne kadar ?

Direksiyon sınavını 2 gün önce geçtim,dosyam hazırlandıktan sonra yatırmam gereken ehliyet harcı ne kadar ? (B sınıfı)
  10. W

Geçici sürücü belgesi ne zaman çıkarabilirim

Bugün direksiyon sınavından geçtim, geçici sürücü belgesi e devlete ne zaman düşer ?
  11. W

Kia rio 1.4 motor değişimi hakkında sorum var

Arkadaşımda kia rio 2007 1.4 ex comfort otomatik var (300.000km) Motor değişimi düşünüyorlar,sizce şanzımanda değişmesi gerekir mi ?
  12. W

Direkiyon derslerinde devamsızlık hakkı var mı ?

2 tane direksiyon dersine gidemedim sorun olur mu ?
  13. W

350-450 bin tl arasında hangi araba daha iyidir ?

Clio,fluence,peugeot 301 bu üçü arasından hangisi daha iyidir sizce ? (Manuel) Bu fiyat bandında başka araç önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
  14. W

Arabamın fren diski ne durumda sizce ? (Fotoğraflı)

Sizce fren diski ne durumda,fotoğraftan anlamak mümkün mü ?
  15. W

Fren balatası ve amortisör takozu değiştiricem bir kaç sorum var ?

Sizce parçaları internetten alıp taktırmak mı mantıklı yoksa direkt arabayı götüreceğim yerin parçaları kendi alıp takması mı ? Hangisi daha uyguna gelir sizce ? Araç: Fiat doblo 2011
  16. W

Ön amortisör takozu değişimi ne kadar tutar sizce ?

Fiat doblo ön amortisör takozu değişimi ne ne kadar tutar sizce ? (Çift taraflı)
  17. W

Chevrolet cruze 2.0d nasıl bir araba sizce ?

Kullananlar veya bilgisi olanlar artı ve eksi yönlerini yazabilirler mi ? Performans,yedek parça,alım-satım,bakım maliyetleri vs.
  18. W

Direksiyon dersleri yazılı sınavdan ne kadar sonra başlar ?

2 gün sonra e sınava giricem, direksiyon dersleri ne zaman başlar ?
  19. W

Araba periyodik bakımını nerede yaptırabilirim ?

Önerdiğiniz iyi firmalar nelerdir ?
  20. W

Arabanın süspansiyonunun sert olduğunu nereden anlarım ?

Kasislere girdiğim zaman arabada yaylanma olmuyor,çok sert giriyor kasislere sizce sebebi nedir ? Sizce arabanın hangi bölümüne bakım yaptırmam lazım bu sorun için
Geri