Arama sonuçları: *

1. omerkok_49

For-x x9400a dobloya uydurulurmu

Dobloya teyp arıyorum carplay tarzı birşeyler bakıyordum gözüm kesmedi bu teypi buldum uydurabilirmjyim bi şekilde bilen varmı
  2. omerkok_49

Hgs etiketi nasıl açılır

Yeni araç alındı nasıl hgs alıcam internetten sadece hesap açsam yeterlimi yoksa ptt vs gibi yerlerede gitmem lazımmı cama etiket yapıştırıp yapıştırmamanın bi önemi yok
  3. omerkok_49

İett kartımı çaldılar

İett kartımı çaldılar içinde para var aktarmam lazım ama aktaramıyorum kart lazım nfc ile okutmam gerekiyor saçma bir şekilde kulanan kişi kullanamıyor başarısız kullanım olarak gösteriyor nasıl atabilirim aradığımda şuan hizmet vermiyorlarmış ne yapabilirim
  4. omerkok_49

İlk araba sigortası ne kadar çikar

İlk arabam olucak 18 yaşındayım 93 doğan slx buldum ilk arabam olacağı için üzerime sigorta çok çıkar diyorlar ne kadar çıkar bana sigorta parası bilgisi olan varmı sigorta hakkında hiçbir bilgim yok
  5. omerkok_49

300-350k araç önerisi

İçinde otururken rahat rahat oturabileceğim doblo tarzı bagajı buyük bu tarzda bi araba daha faydalı olur araca aksesuar vs de yapılacak bulduğunuz gördüğünüz araçlar varmı illaki doblo tarzı olmak zorunda değil ama o şekilde olursa 1 tık daha iyi olur
  6. omerkok_49

Ağır hasarlı araç alınır mı?

2017 250k kilometrede ford tourneo courier 1.5 var 330k ya sizce alınır mı? fiyat emsallerinin altında araç fotoğraflarda düzgün duruyor zaten sanayide çalışıyorum motor mekanik tarzı şeylerde bi problem varsa ona göre fiyatta birşeyler yapılır ama bu fiyata alınır mı? onu bilemiyorum max 350k ya...
Geri