Arama sonuçları: *

1. Gilbert

Toyota Auris 1.33 2013 Model Aracımla ilgili sorularım var.

Öncelikle kullanan arkadaşlar varsa yorumlarsa sevinirim. Debriyajı çok yukarıda baskı balatası yeni olduğu söylenmişti bana alırken. Bi de devirdaim pompası su kaçırıyor dediler bu kronik sorunuymuş. Expertiz söylemişti sonrasında baktırdım bi sorun yok dedi ustalar. Bir de yakıt açısından 6...
  2. Gilbert

210 Bin Kmde Dizel 1.6 Honda Civic Alınır Mı

1.6i DTEC Dizel 2013 Hatchbag Honda Civic alınır mı 210 bin kmde temiz bakıldığı söyleniyor ağır kazası bişeyi yok. Sadece kmsi biraz korkuttu düşünceleriniz nelerdir ekspertizde turboya falan her şeye baktırıcam.
  3. Gilbert

500-550 bin bandına fiesta önerisi yapabilir misiniz

Arkadaşlar almak istediğim araç Ford Fiesta hangi motorunu hangi paketini almam uygun olur otomatik şanzuman olanları sorun çıkarır mı bu fiyat bandına 1.6 - 1.4 benzinli düz mü alayım otomatik mi alayım lpg kesinlikle istemiyorum yoksa dizellerini mi tercih edeyim dizel konusunda çok uzun yol...
  4. Gilbert

550 bin tl bütçede Honda CR-Z alınır mı veya tavsiyede bulunur musunuz?

550 bin tl bütçem var yakışıklı bi araba istiyorum beni de yormasın istiyorum hondalar çok hoşuma gidiyor tek handikapı 2 kapılı olması o yüzden emin değilim civic falan da bakıyorum alınır mı başka tavsiyeniz var mı
Geri