Arama sonuçları: *

1. C

İlden İle Araç Taşıma Yöntem Önerisi

Merhabalar, başka bir ilden bayiden sıfır bir araç aldım. Belirli sebeplerden dolayı o ile gidemiyorum ve o ilde dr bir tanıdığım veya şu anki yaşadığım ilden yollayabileceğim bir tanıdığım yok. İnternette Checiki gibi siteler gördüm. Daha önce bu işlemi yapan biri var mı? Önerileriniz nedir...
  2. C

2.3 Milyon TL SUV Araba Önerisi

Merhaba arkadaşlar, bu bütçede sıfır bir araba arıyorum Kesinlikle bayiiden sıfır araba alacağım. 2.el düşünmüyorum. Bütçem normalde 2 Milyon. En son sınırım bu. SUV düşünüyorum. Mümkünse full donanım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  3. C

Peugeot 2008 GT vs Opel Frontera GS

Arkadaşlar merhaba, bayilerden aldığım fiyatlar sonucu hemen hemen aynı fiyata bu iki arabanın da 2026 modeli arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz? Arabadan beklentilerim: Bir aile arabası alıyorum, ferahlığı önemli. Bayide ikisi de ferah hissettirdiği için ikisi arasında kaldım. Kronik...
  4. C

2 Milyon Civarı Araç Önerisi

Merhaba arkadaşlar, araç araştırmaya başladım fakat çok bir bilgim yok ve bu benim ilk arabam olacak. -Kesinlikle bayiden sıfır araç alacağım, sahibinden vs. düşünmüyorum. -SUV, benzinli, otomatik bir araba arıyorum. -Kronik arıza, sanayi yüzü gösteren markalar nedir bilmiyorum ama mümkünse...
Geri