Arama sonuçları: *

1. hakan32

Dizel aracım için Oktan yükseltici kullansam ne gibi artısı olur ?

Merhaba arkadaşlar 6 silindir dizel aracım var Pandemi zamanında fazla alkollü ürün kolonya v.s tüketimi sebebiyle türkiyede bütün akaryakıt istasyonlarında oktan sayısını düşürdüler. Bu sebepten aslında aklıma geldi Oktan yükseltici alıp araca koysam yararı olurmu siz ne düşünüyorsunuz bu...
  2. hakan32

2005 Skoda Fabia 1.4 75hp İçin Yağ önerisi ?

Merhaba arkadaşlar Anneme bu aracı satın aldık . Yağ bakımına sokucam önceden 5-30 yağ koyulmuş Servise sordum 5-40 koyalım dedi. Castrol koyacakmış 2024 tarihli sizce ne koymalıyım ? yada Marka öneriniz varmı ? Araç 170k kmde
  3. hakan32

Yeni aracım için PPF mi Yoksa Seramik mi kaplama yapmalıyım ?

Merhaba Dostlar Cupra formentor desire kırmızı modelini satın aldım en az 5 yıl binmeyi planlıyorum. Sizce PPF mi yoksa Seramik mi kaplatmalıyım. Farkları nelerdir avantajları ve dezavantajları varsa söylerseniz sevinirim.
  4. hakan32

h4 çok güçlü xenon far önerisi fiyat performans olsun

Merhaba arkadaşlar h4 xenon arıyorum Böyle yağmurlu havalarda yolu iyi aydınlatsın istiyorum. Şuan 1 tane var sadece hava güzelsen yolu gösteriyor yağmurlu havalarda ışık hiç yok
  5. hakan32

KODIAQ 2.0 TSI 4X4 RS 245 HP DSG KODUNU BİLEN VARMI ?

Merhaba arkadaşlar Bu aracın DSG si yağlımı kurumu bilen varmı ?
  6. hakan32

Ferrari F430 Hakkında bilgisi olan varmıdır ?

Merhaba arkadaşlar BU araç hakkında bilgisi olan varmıdır ? Uzun yol yapamaz v.s duyumlar aldımda Gerçekten böyle bir şey varmı yani şehirler arası gezilmezmi Sorun yaratırmı bunu bilmek istiyorum. @Denizgezen
  7. hakan32

Düşük CC Spor otomobil önerisi

Merhaba arkadaşlar Jeep mi satıp Spor araç almak istiyorum en yüksek 2000cc olabilir spor araç önerisine ihtiyacım var önerdiğiniz araçların artı ve eksilerini yazarsanız sevinirim. Bütçe olarak aklımda bir şey yok En az 2020 model tercihim Benzinli olsun Cabrio ve Coupe olabilir. @Denizgezen...
  8. hakan32

400k - 450k 2010 model üstü annem için araç önerisi

Merhaba arkadaşlar Annem için araç bakıyorum Otomatik vites hatchback olacak ağır hasarlı olmasın km 150k üstü olmasın.
  9. hakan32

Al satta en hızlı giden Araç modellerini sıralarmısınız ?

Merhaba arkadaşlar Max 1 milyon bütçe ile al satta en hızlı gidecek araç marka modelleri söylermisiniz.
  10. hakan32

Opel Corsa 1.3 CDTİ ile Düşük devirde kullanma Problem yaratırmı ?

Merhaba arkadaşlar Şirketimizde bulunan bu araçları genelde az yaksın diye 2000 deviri geçirmeden vites atarak kullanmaktayız. Araçlar tek kapı 2 kişilik Ticari Corsavan diye geçiyor. Araç kesinlikle bayılmıyor ve Genelde hep çeyrek gaz ile kullanılıyor. Max Deviri 2000 RPM olarak düşünebiliriz...
  11. hakan32

100.000 TL ye kadar elektrikli araç önerisi ?

günlük 60km yol gidilecek 2 kişi binebilecek servis problemi yaşamayacağım pillerinin kaliteli olduğu fiyat performans elektrikli araç önerir misiniz? ?
  12. hakan32

Yardım 200k kadar doblo tarzı otomobil ruhsatlı araç önerir misiniz?.

Merhaba arkadaşlar İş için otomobil ruhsatlı Doblo tarzı araç bakıyorum 200k max kazasız ve tramersiz max 250k km olabilir.
  13. hakan32

Aracımı sattım BMW den anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, 2017 model g30 bmw 520i aracımı garantisi bittiği için ve fiyatlarının baya yüksek olmasından kasko fiyatlarının uçuk kaçık oluşundan dolayı sattım. Şimdi 2010 model bmw 520 D almayı düşünüyorum. Hatasız boyasız kazasız düşük km bulursam almak isterim tabii ki ancak bu kasalar...
  14. hakan32

Öneri 350k kadar 65 yaşındaki babam için Ömürlük otomobil önerisi

Merhaba arkadaşlar max 50-60kkm olabilir kazasız olacak 2.el veya sıfırda olabilir. Günde ortalama 50km yol yapıcak. Yılda en az 3-4 kere uzun yola gidicek. Yakıt konusunda ya sadece benzinli yada dizel tercih ediyoruz. LPG istemiyoruz. Babamın tercih ettiği 1-2 model paylaşıcam sizinde...
  15. hakan32

En Sorunsuz Otomobil Markası Hangisidir?

Evet arkadaşlar en sorunsuz otomobil markası hangisidir.
  16. hakan32

g30 Kasa bmw hakkında bilgisi olan varsa bakabilirmi ?

Merhabalar 2018 BMW 520i M sport paket aracım için Kadran kısmını Tam hayalet ekran yaptırmak istiyorum ancak Garantili olduğu için garanti kapsamı içinde bunu nasıl yaptırabilirim. Şuanki hali böyle Yaptırmak istediğim Panel de bu : Arkadaşımda 2021 kasası var çok hoşuma gitti sizce...
  17. hakan32

Kardeşime İlk aracı için Öneri

Merhabalar Kardeşim Üniversite kazandı. Ehliyeti yeni aldı. Şöyle düzgün bir r9 almayı düşünüyorum. İlk arabası olacak mecbur park ederken yada kullanırken çarpacak Fazla masraf çıkarmasın kendiside biraz uğraşsın istiyorum. Sizce ne alsam çok alternatif var Babam Şahin al dedi. Bilemedim siz ne...
  18. hakan32

BMW x1 1.6 dizelmi yoksa Pejo 2008 1.5 dizelmi ?

Merhaba arkadaşlar Eşime hediye olarak Jeep almayı düşünüyorum onun beğendiği 2 model arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı seçim olur. Biri BMW x1 1.6D diğeri Pejo 2008 1.5D BMW 2018 model 1.6 dizel 5000km kadar olan full paketleri ile pejo 2008 1.5 dizel full paket sıfırı aynı...
Top Bottom