Arama sonuçları: *

1. Wilot

Zontes ZT350T2 önerir misiniz?

Merhaba, Zontes 350T2 almayı düşünüyorum bu fiyat aralığında 200-240k hem sıfır olacak olması hem hp-tork olarak hem de teknolojik(anahtarsız giriş vs.) olarak en mantıklı motor gibi duruyor. Kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim? Başka öneriniz varsa da alabilirim ADV bakıyorum, hem uzun...
  2. Wilot

Senet ile nereden taksitli motor alabilirim?

Merhaba senet ile taksitli Touring motor almayı düşünüyoruz fakat özellikle touring tipindeki motorlarda senet ile satış yapan ilan bulmak çok zor, bilen birisi varsa nerelerde bulabilceğimi söylerseniz ona göre mağazalardan model aramam daha kolay olacaktır. Antalya civarı olursa daha iyi olur...
  3. Wilot

Depodan Nasıl Benzin Çektirilir?

Depodan benzini boşaltmam gerekli 5lt lik şişeye nasıl çektirebilirim hortum ve şişe var
  4. Wilot

Motor yağı eksikmiş komple mi değiştireyim?

Merhaba, önceki konularımda bahsetmiştim belki görev vs. vardır, patronumun eve gidip gelmem için verdiği 01' Honda Activa 100 var zaten bir bakım yapma planım vardı karbüratör ayarı, yağ kontrol vs. ama bugün sabah boşluk bulmuşken yağ seviyesini kontrol edeyim dedim ve 1 damla bile yağ gelmedi...
  5. Wilot

MOTOR LASTİK BASINCI KAÇ OLMALI

Merhaba, 05' Honda Activa 100 kullanıyorum ön ve arka lastik basıncı kaç olmalı?
  6. Wilot

Ön tur camı çizikleri nasıl geçirebilirim?

Merhaba, patronumun işe gidip gelmem için verdiği motorun (Honda Activa 100) ön cam siparliği veya tur camı tam ismi neyse emin değilim pek sevdiğim bir parça değil açıkçası ama üzerinde çok fazla çizik var ve özellikle gece işten eve dönerken görüşümü engelleyecek seviyede çizikler çok büyük...
  7. Wilot

Hyosung gt250r parçası hangi ülkelerde bulunur?

Merhaba, Türkiyede hyosung pek önerilmiyor parça ve usta sıkıntısı sebebi ile fakat usta sıkıntısı çok sıkıntı değil ama parça için hangi ülkelerde rahat bulunabiliyor parçası. Yaza doğru motor alacağım fakat kafamda ne alacağımı netleştirmeye çalışıyorum eğer avrupa içerisinde bulunuyorsa...
  8. Wilot

ANTALYADA KAWASAKİ H2??

Merhaba, antakyadayım ve sabah otobüs durağında beklerken bir motor sesi duydum çok güzel bir ses geliyordu zaten en baştan sesi bile donup kalmama yetti. Gelişini izledim karşı yönden geliyordu il emniyet müdürlüğünün yakınında ufak bir gaz verişinde bile üzerindekileri geriye atıyordu...
Geri