Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Öneri Motosiklet Dizlik öneri

1200tl bütçem
  2. Göktürk ArdaHan

Yardım İnterkom önerisi? 650tl

650tl bütçem var ne önerirsiniz ls2 stream 2 road
  3. Göktürk ArdaHan

Yardım Fullface kasklarda malzeme kalitesi

Malzeme olarak birçok malzeme mevcut ama hangisi daha iyi ben şimdi ls2 stream 2 road sipariş verdim ama malzeme kalitesine bakınca 6200tl bütçe ile birçok malzeme yapısında kask var ve bendeki başlangıç seviyesi gözükürken diğerleri orta seviye bunun nedeni nedir...
  4. Göktürk ArdaHan

Yardım Motosiklet kask öneri 5000tl

Onvo ov 12x plus var ls2 rapid 2 aldım 3800'e ama kimse önermedi c70 falan dediler ama c70 c70n falan var bu fisyata hangisini alayım scooter'ım yarı parası kadar ekipmana gitti zaten
  5. Göktürk ArdaHan

Yardım Ls2 rapid 2 kafama zor giriyor

Ls2 rapid 2 aldım ama kafaya girerken baya zorlanıyo çıkartırkende ama kafa içeri girince baskı pek hissetmiyom içerde rahat yebi diyemi böyle? Kafam tam s bedene uygun geliyo bide tam elime uygun eldiven aldım oda çok hafif sıkıyo zamanla açıyorlar mı?
  6. Göktürk ArdaHan

Yardım XL Beden Kafama Olur Mu

https://app.hb.biz/WkLyHgIug5QC Bu kaskın L Bedeni 3900tl xl bedeni 3514tl Benim kafa tam 60-60.50 arası xl alsam olur mu L Mi Alim XL Daha Uygun
  7. Göktürk ArdaHan

Yardım Acil bakış uzmangaraj güvenilir mi?

Ls2 rapid 2 kask 2250tl güvenilir mi bu site...
  8. Göktürk ArdaHan

Yardım Sizce hangisi daha iyi motorcu ekipman öneri

https://www.beymoto.com/arama?ob=2&kat=0&word=LS2+Rapid+2&tip=1&gad_source=1 tasarım olarak sizce hangisi daha iyi siyahlardan hangisini seçeyim? Eldüven ve dizlik öneriniz var mı bu ikisi için bütçem 2bin tl
  9. Göktürk ArdaHan

Yardım Motosiklet tehlikeli mi ne kadar tehlikeli

İstanbul'da yaşıyorum 125-300cc arası motor almak istiyorum ama kafamda çok soru var ne kadar riskli riskleri nelerdir herşeyden önemlisi sakat bırakma riski nasıl? Bende biraz dikkat dağınıklılığı var
Top Bottom