Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

10w-40 motor yağı orijinal mi?

Dostlar Drift L motorsiklete sahibim. Yağ bakımı yaklaştı bende yağ fiyatlarına bakıyım dedim. Şöyle bir ürün buldum. 180tl çok ucuz değil mi? Sahte olup olmadığını nasıl anlarım? Dandik yağ almayalım giderayak. ÜRÜN
  2. Berk Atmaca

A2 ehliyet sınavından geçtim. Trafiğe çıkabilir miyim?

Dostlar sabah 10.20 de A2 için direksiyon sınavına girdim ve başarılı oldum. Trafiğe çıkabiliyor muyum şimdi? A1 var zaten ama 200cc motor ile trafiğe çıkmam gerekiyor. Çıkabilir miyim?
  3. Berk Atmaca

Yetersiz ehliyet cezası ne kadar öderim?

Dostlar selam. Arkadaşta B sınıfı bir ehliyet var. Daha 1 seneyi doldurmadı. 125cc hacme sahip motosikletlerimiz var ve yaklaşık 66km yol gitmemiz gerekiyor. Benlik problem yok ama çevirmeye girdiğimizde ceza yer diye tahmin ediyorum. Cezası ne olur? Hiç cezası vs yok uyarı falan mı yaparlar...
  4. Berk Atmaca

Muayene hakkında soru

Dostlar selam 2023 model 125cc bir motosiklete sahibim. 2. el aldım ve muayenesini yapmak istiyordum fakat babam motor yeni olduğu için yapmana gerek yok dedi. 2023 ekim ayı çıkışlı motoruma muayene yaptırabilir miyim? Dediğine göre 2026 ya kadar gerek yokmuş. Emin olamadım. Sigortasını yaptım...
  5. Berk Atmaca

A2 ehliyet almak istiyorum

Dostlar selam, hali hazırda B sınıfı bir ehliyete sahibim ve ek olarak A2 sınıfı bir ehliyet almak istiyorum. Kaç liraya patlar bana bu? Birde hemen alabilir miyim yani sınavı hemen yaparlar mı?
  6. Berk Atmaca

Drift L alınır mı? Bütçe 60-65k maks

Dostlar selamlar. Uzun bir süre 100cc motor kullandım (scooter + cg + cup ne varsa kullandım). Şimdi birikmiş net 60k param var. Kask mont vs mevcut. Bu fiyat bandında driftleri çok görüyorum. Herkes kronik falan diyor. Ben üniversiteye giderim birde arada mersin - erdemli (50km-60km yol) gider...
  7. Berk Atmaca

55-60k arası motorsiklet tavsiyesi

Arkadaşlar şubat ayında nasip olursa motor almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz motorlar var mı? A2 ehliyet var 125 ya da 150cc falan farketmez. 100cc bile olur ama 125 tercihimdir. Boy 175
  8. Berk Atmaca

B ehliyetle 125cc mevzusu onaylandı mı?

Dostlar yakın zamanda peder 125cc bir motor alacakmış. Bende de b ehliyet var. Bu 125cc mevzusu geçerliyse sağa sola arkadaşların yanına dolmuş yerine motorla giderim diye düşündüm.
  9. Berk Atmaca

B sınıfı ehliyet ile kaç cc motor kullanabilirim?

Hacılar selam herkese. Geçenlerde bir haber çıktıydı 125cc alt kullanabilir diye. Bu yürürlüğe girdi mi? Girmediyse max kaç cc motor kullanabiliyorum ona göre motor alıcam 1-2 aya
  10. Berk Atmaca

100cc motorla kaza ve cezalar hakkında birkaç soru

Dostlar peder mahallede işe gitmek için 100cc bir motor kullanıyor. İş yerinden bir kaç akıllı pederin motorunu izinsiz alıp kaza yapıyorlar. Şimdi motorun sigortası falan yok. Bu kaza yapan akıllının da ehliyeti yok. 8.200tl ceza kesilmiş. Şimdi sorum şu; benim peder ceza alır mı? Alırsa ne...
  11. Berk Atmaca

40-50k Motor Önerisi

Arkadaşlar bu bütçede motor bulabilir miyim emin değilim ama motor alma planım var .Kask ekipman ceket mont vb dahil değil bütçeye. 125cc ve üstü tüm önerilere açığım. Aklımda CBR 125 var.
  12. Berk Atmaca

Arkadaşın motorunun ampülünü patlattık

Bugün çıktık dedik gezelim. Kapkaranlık yol kasis çıktı karşımıza. Hızlı geçtik bayağı. Ön ışık kırıldı. Bana yeni ışık lazım takmak için. Motorda çok iyi bişey değil 100'lük cuplar varya onlardan. Yeni ışık önerebilecek var mı?
  13. Berk Atmaca

YZF 125R için boyum kısa mı?

Selam dostlar. Uzun süredir 100'lük noname bir motor kullanıyordum. Motor almaya karar verdim (Yaşım 17) Başlangıç motoru olarak 125cc'lik birazda yakışıklı duran bir motor arıyorum. YZF 125R buldum tanıdıktan. Denemeye daha gitmedim ama selesi biraz yüksekmiş. Boyum 172. Kısa mı kalıyorum...
  14. Berk Atmaca

Acemiler için ucuz motor tavsiyesi istiyorum.

Arkadaşlar selam. 17 yaşındayım 25 aralıkta 18 oluyorum :) Hep bir motor istemiştim. 125lik fazla ağır olmayan fiyatı piyasaya gore makul seviyede olan bir motor tavsiyeyi istiyorum. Daha once 6-7 ay 100lük motor kullanma fırsatım oldu (pederim mahalle içi dolaşmak için aldığı motor). Bana ne...
Top Bottom