Arama sonuçları: *

1. beatsquar

Motosikleti perte çıkartma süreci nasıl geçer

Merhaba yaklaşık 1 ay önce kafede otururken gözümün önünde park halindeki motoruma çarptılar ve düşürdüler , tutanak tutmak istedim çünkü motor Aprilia ve parçaları çok pahalı. Tutanağı tuttuk şehrimdeki yetkili servise tutanak ile beraber motoru bıraktım . Motorun muhtemelen perte çıkacağını...
  2. beatsquar

Motosiklet ehliyet alma sürecim normal mi?

Merhaba arkadaşlar , A1 motosiklet ehliyeti için mart ayında şehrimdeki bir sürücü kursuna yazıldım . teorik dersleri bitirdikten sonra mayıs ayında teorik sınava girdim ve geçtim , geçen gün hocamla konuştum ve temmuzun sonunda direksiyon sınavına gireceğimi öğrendim , fakat daha hiç direksiyon...
  3. beatsquar

Motosiklet bayilerinde aksesuar olarak satılan egzozdan ceza yenir mi?

Arkadaşlar selam yakın zamanda A2 ehliyete yazılacağım ve ailemin yardımı ile sıfır motor almayı düşünüyorum , Yamaha ve Kawasaki gibi markalar motoru alırken yanında aksesuar olarak Akrapovič egzoz takmamıza olanak sağlıyor , amacım yüksek ses çıkartması ve çevreyi rahatsız etmek değil sadece...
  4. beatsquar

Kuryelik yapmak için ikinci el motor tavsiyesi

Arkadaşlar selam , yaklaşık 1 hafta önce foruma sıfır Honda Activa 125 için görüşlerinizi sormuştum ve olumlu yanıt almıştım , sorduğum gecenin sabahı bayiye gittim ve motorun yarın geleceğini fakat bazı parçaları ve aküsü demonte geldiği için 2 gün sonra gelmem gerektiğini söylediler 2 gün...
  5. beatsquar

125 CC Scooter kategorisinde tercihim ne olmalı ?

Arkadaşlar yarın nasip olursa sıfır Honda Activa 125 almaya gidicem , motoru alma amacım tamamen kuryelik , motora alışarak ve belli bir zaman tecrübe edinerek kuryelik yapmayı planlıyorum . Babam benden çok daha bilgili motor konusunda Voge SR125 ve Kymco Agility 15+125i gibi motorlar öneriyor...
  6. beatsquar

A1 Motosiklet ehliyeti almak istiyorum veli izni gerekli mi ?

Arkadaşlar selam , A1 motosiklet ehliyeti almak istiyorum ama annem babam ayrı ve velayetim babamda , babam çok sıcak yaklaşmıyor daha önce de banka hesabı açacağım zaman sıcak yaklaşmadı ve açamadım , normalde 3 ay bekleyip 18'imde A2 almak da var fakat annem yakın zamanda motor alacak ve bende...
Geri