Arama sonuçları: *

1. Banxtre

İnceleme Dolap Uygulaması Detaylı İnceleme

Selamlar Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Bugün sizlerle yeni bir seriye başlayacağız ,sevilirse de devamını getireceğiz. Bölümün ilerleyen serilerinde Sahibinden,N11,HepsiBurada gibi mağazaları ve hangi ürünleri seçip nasıl para kazanılacağını da anlatacağım ama öncelikle satış...
  2. Banxtre

İnceleme 🟢FURYLEVEL RAMPAGE FURY Z

Selamlar Dostlar Bugün sizler ile bakacağımız ürün: FURYLEVEL ile Rampage'in Ortak Çıkarttığı Ürün Olan RAMPAGE FURY Z MODÜLER KABLOSUZ OYUNCU MOUSE Meraklısı için başlık başlık inceleyeceğiz Ürünün Kutusu Ürünün kutusu gayet şık bir şekilde tasarlanmış ,Fury X'in kutusuna göre renk...
  3. Banxtre

İnceleme Rampage Fury X ile Yaşadıklarım

Selamlar Dostlar Bu inceleme biraz daha tanıtımdan farklı olacak. Bu inceleme tamemen objektif olarak yazılacaktır,zaten bilen bilir hiçbir firma ile ortak çalışmamaktayım. Detaylı bir incelemeden farklı olarak daha çok deneyimleri aktardığım bir yazıdır. Lafı uzatmadan geçelim. Sizlerle...
  4. Banxtre

Rehber 🔋Neden Şarjlı Piller Kullanılmalı?🔋

🔋Neden Şarjlı Piller Kullanılmalı?🔋 Bugün bu konu hakkında ekonomik ve kullanım bakımından yararları hakkında yorum yapacağız. Herkesin de bildiği üzere teknoloji devrinin getirdiği kablosuz ürünler dahili batarya veya piller ile çalışmakta.Doğal olarak hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan...
  5. Banxtre

İnceleme Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse

Selamlar Saygılar ve Sevgiler Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Bugün sizlerle beraber bakacağımız ürün: RAZER BASİLİSK X HyperSpeed Kablosuz oyuncu mouse'u Ürünün Özellikleri: Razer 5G Gelişmiş Optik Sensör 2 Mod ile kullanım imkanı (Bluetooth ve 2.4Ghz Dongle ) 450 IPS İzleme...
  6. Banxtre

İnceleme Philips'in Mekanik Klavyesi SPK8401B Cyan Switch İncelemesi

Selamlar Saygılar ve Sevgiler Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Bugün sizlerle bakacağımız ürün 189TL'lik fiyatı ile piyasadaki f/p olmaya aday bir klavye olan : Philips SPK8401B Cyan Switch Mekanik Klavye Seri Bir Şekilde Ürünün Özelliklerine Bakalım Klavye Philips'in Cyan Switch...
  7. Banxtre

İnceleme JBL'in Oyuncular için Ürettiği JBL Quantum 100 Kulaklık İncelemesi

Selamlar Saygılar ve Sevgiler Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Bugün sizlerle bakacağımız ürün: JBL Quantum 100 Oyuncu Kulaklığı Kısaca ürünün kutu içeriği ile başlayalım : Çıkarılabilen Mikrofonu Mikrofon Süngeri Kulaklığın Kendisi Rutin olarak içerisinden çıkan kağıtlar Ürünün...
  8. Banxtre

İnceleme 🎮XBOX SERİES S İLK BAKIŞ İNCELEME ve KUTU AÇILIMI🎮

Selamlar Saygılar ve Sevgiler Değerli Donanım Arşivi Forum Kullanıcıları Bugün sizlerle beraber bakacağımız ürün: XBOX SERİES S Ürünün teknik detayları ile sizi yormak istemiyorum ve daha çok kullanım odaklı değerlendirmeler yapacağım.Çok vaktinizi almadan seri olarak XBOX'u incelemeye...
  9. Banxtre

Rehber Hurda Olan Bir Mouse'u Hayata Döndürmek (Rampage SMX-R44)(Güncellendi)

Selamlar ,Saygılar ve Sevgiler Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Başlamadan önce özellikle son kısmını okumanızı öneririm.Vakti olmayanlar direk o kısmı da okuyabilir. Bugün sizlerle beraber başlıkta gördüğünüz üzere 15TL'ye 2.el olarak aldığım Rampage SMX-R44 Mouse'nu hayata döndürmemi...
  10. Banxtre

İnceleme GameGaraj'da Satılan Oyuncu Klavyesi (Gamenote KB487L) İncelemesi

Selamlar çok değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Sizlerle beraber bugün bakacağımız ürün : HAVİT GAMENOTE KB487L KABLOLU RGB GAMİNG KLAVYE Çok fazla vaktinizi...
  11. Banxtre

İnceleme James Donkey Oyuncu Ürünleri Alınır Mı?İşte Cevabı!Uzun Kullanım Rehberi

Selamlar çok sevdiğim Donanım Arşiv Forum üyeleri Bugün yukarıda gördüğünüz üzere bu konu üzerinden bahsedeceğim. Toplu bütün ürünler hakkında yorum yapacağız ve bundan önce hangi ürünleri kullandığımı da yazacağım Konuyu okumadan lütfen ön yargınızı kenara koyun çünkü tamamen objektif bir...
  12. Banxtre

Rehber Bim'e gelecek Arctis 1 350 TL olan Kulaklık Alınır Mı ?Sorusunun Cevabı

Selamlar Donanım Arşivi Forum üyeleri Bugün başlıkta gördüğünüz sorunun cevabını size açıklayacağım ki forumun bitki örtüsünü değiştirebilelim Malum 3 kişiden 5' i hayatında kulaklık görmemiş gibi bu soruyu soruyor. Kulaklığımızın Teknik Özelliklerinden Bahsedelim Kullanım Alanı : Gaming...
  13. Banxtre

İnceleme İşte Çok Merak Edilen DARK GUARDİAN KASA incelemesi

Selamlar Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Bugün çokça önerilen ama incelemesi olmayan DARK GUARDİAN KASASINA yakından bakacağız Ürünü uzun sürece kullandığım için en net bilgiyi verebileceğimi düşünüyorum yeni değil baya oluyor kasayı alalı ve deneyimleyeli KASANIN GÜNCEL VE BEN...
  14. Banxtre

İnceleme Rampage Kablosuz Oyuncu Mouse İncelemesi(Rampage Specter 2.4ghz)

Selamlar Değerli Donanım Arşiv Üyeleri ve Ziyaretçileri Başlıkta da görmüş olduğunuz üzere bugün bu ürünün incelemesini yapacağım Değerli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim. ÜRÜNÜN FİYATI Ürünü şahsen ben sıfır olarak edinmedim Sahibinden.com adlı siteden 95 Türk Lirasına bir...
  15. Banxtre

İnceleme A101'De Satılan 40 Tl'lik Gaming Kulaklık İncelemesi

Selamlar değerli dostlarım Sizlere dün rastgele alışveriş yaparken karşıma çıkan 40 Tl'lik PİRANHA Kulakiçi Gaming Kulaklığı İnceleyeceğim Umarım beğenirsiniz şimdiden okuduğunuz için teşekkürler Ürünün Kutusu Ürünün kutusu fiyatına göre gayet iyi tasarlanmış.Tasarım gayet başarılı bu...
  16. Banxtre

İnceleme James Donkey 610s Mekanik klavye incelemesi (Red Switch)

SELAMLAR yaklaşık 5 aydan beri kullandığım James Donkey 610S RED SWİTCH KLAVYE' nin hem incelemesini hem de uzun kullanımda yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum Switchler Öncelikle klavyenin Red switch olanını kullanıyorum switch olarak kalitesiz denemez ama kaliteli de denemez orta...
Top Bottom