Arama sonuçları: *

1. pickpocket

İnceleme ASUS DUAL RTX 2060 OC İNCELEMESİ

Merhabalar arkadaşlar, bu inceleme yazımda Asus Dual RTX 2060 grafik kartının bize neler sunacağından ve performansından bahsedeceğiz. ASUS DUAL RTX 2060 OC KUTU RESMİ (Ön ve Arka) Evet arkadaşlar, Asus Dual RTX 2060 OC grafik kartımızın kutusunu şöyle bir elimize aldığımızda bizi böyle bir...
  2. pickpocket

İnceleme ASRock B560M PRO4/AC İncelemesi

Merhaba arkadaşlar, bu inceleme yazımızda AsRock B560M PRO4/AC anakart incelemesini ve genel olarak özelliklerini, bizleri kurulumunu yaptıktan sonra neler bekliyor onları göreceğiz. (Telefon tutucum kaybolduğu için, telefonu bir yere sabitleyerek çekmeye çalıştım, kötü çıkmış olabilir. :))...
  3. pickpocket

İnceleme Powercolor Hellhound RX 6600 XT İncelemesi

Merhabalar arkadaşlar, bu inceleme yazımda Powercolor Hellhound RX 6600XT grafik kartının bize neler sunacağından ve performansından bahsedeceğiz. KARGO SÜRECİ Arkadaşlar, kargo sürecinde siparişini verdikten sonra (14.02.2022) Pazartesi öğlene doğru siparişim kargoya verildi. Tahmini...
  4. pickpocket

İnceleme Performax G Xargon Outemu Red Switch Klavye İncelemesi

PERFORMAX XARGON OUTEMU RED SWITCH GAMİNG KLAVYE İNCELEMESİ Not: Konunun en altına zamanla notlar düşerek eğer sorun yaşarsam onları ekleyeceğim. Onlara da bakınız. Merhabalar arkadaşlar, bu incelememde uzun zamandır aradığım; F/P, Red Switch, Mekanik, Bilek destekli, Ses tekerleği, Her...
  5. pickpocket

İnceleme Gigabyte GTX 1650 OC rev2.0 4 GB Tek Fan İNCELEMESİ

Merhaba arkadaşlar, yine bir ekran kartı kutu açılımı&inceleme paylaşımı ile karşınızdayım. Bu GTX 1650 ekran kartınız Amazon Japonya üzerinden 1600 TL ye aldım. Diğer sattığım kartların karı ile aldım. Diğerlerini satmak için almamıştım borçlardam dolayı sattım ancak elimde kalan cüzi miktara...
  6. pickpocket

İnceleme GALAX (GALAKURO) RTX 3060 Tİ İNCELEMESİ

Merhaba arkadaşlar, yine bir kutu açılımı&inceleme paylaşımıyla karşınızdayım. Bu ürünü ben kendim için almadım, parasını bir tanıdık vererek sipariş vermemi istedi. Ve sizler için aldığım kişiye vermeden hızlıca bir kutu açılım videosu çekmek istedim. Taaa Japonyadan gelecek kartta sizleri...
  7. pickpocket

İnceleme GALAX (GALAKURO) RTX 3060 WHITE EDITION İNCELEMESİ

Merhaba arkadaşlar, yine bir kutu açılımı ve inceleme konusuyla karşınızdayım. Kutu açılım videosunu , bu ürünü Amazon Japonya üzerinden almaya çekinenler veya hakkında hiç bir yerde kutu açılım videosu olmaması nedeniyle çektim. Bu ürünü sattım, başka alacak kişilerde hakkında bilgi sahibi...
  8. pickpocket

İnceleme Palit RTX 2060 Dual OC İncelemesi

Merhabalar, Palit GeForce RTX 2060 DUAL OC inceleme yazımızda, olabildiğince bu ekran kartının neler sunduğundan bahsedeceğiz. Kutu açılışı, inceleme ve montaj videosu; PALİT RTX 2060 DUAL OC KUTU RESMİ (Ön ve Arka) Kutu ön kısmına geldiğimizde bizi sade bir grafik kartı kutusu...
  9. pickpocket

İnceleme Logitech G102 Lightsync Kutu Açılımı - İnceleme

Baya önerildi arkadaşlar. Benim farede 3/4 senelik 30 TL olan bir Teknosa faresiydi. 194.90 TL ye trendyoldan aldım. Gelince biraz kullanır, fare almayı düşünen arkadaşlar için fikirlerimi yazarım. Edit: Trendyoldan siparişi iptal edip , gaming gen tr den 169 TL ye sipariş verdim...
  10. pickpocket

Rehber R7 2700X&GTX 1660S 15 Oyun Test

Selam, forumda her bölüme baktımda burdan başka açılacak doğru yer göremedim. Yanlış ise taşınabilir. Edit: 13 GB 2 günde yükledim :mad:
  11. pickpocket

İnceleme Rampage SN-RW66 Alpha X 7.1 Kulaklık İnceleme - Kutu Açılımı

Merhaba arkadaşlar, Rampage Alpha X kulaklık hakkındaki görüşlerimi sizlere ileteceğim. Öncelikle düşük fiyatlı kulaklık alacak arkadaşlar(oyun vs. için) 150 TL fiyattan düşük fiyatlı kulaklık önermem. 90 TL ye Media Markttan bir tane almıştım(tam markası aklımda değil) konuştuğumda karşımdaki...
  12. pickpocket

GamePower Luna 7.1 Gaming RGB Kulaklık İncelemesi

Selam arkadaşlar, İncehesaptan cuma günü almıştım. Çarşamba günü geldi bakamamıştım o gün. Bugün baktım kulaklığa ancak oyunlarda tam bakamadım. Kullandığım kadarıyla arka plandan böyle hoparlörlerin bir sesi olur cızırtı değil ama hoparlörün çalışması gibi bir ses. Sürekli o sesin olması kulağı...
Geri