Arama sonuçları: *

1. yusuf7878

Rehber Delta GPS 850HB ve 750FB PSU'larda Inrush Akımı Problemi

Herkese selamlar. Bugün maalesef bu modellerle ilgili çok ciddi bir tasarım kusuru öğrendim. Bunu da detaylı şekilde sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle bu modeller, yüksek kapasiteli güç kaynakları oldukları için doğal olarak inrush akımı (ilk kalkış akımı) oldukça yüksek oluyor. Peki...
  2. yusuf7878

Rehber I.R.O.N. Güç Kaynağı (PSU) Tier List – Alpha | 2025

Herkese selamlar, Uzun zamandır aklımda olan bir tier list’i sonunda hazırlamayı kısmen bitirdim. Ancak bunu yayınlamış olmam, listenin tamamen bitmiş olduğu anlamına gelmiyor. Hâlâ çok sayıda eksik model mevcut; fakat hayatımda yaşanan bazı sebeplerden dolayı bu hâliyle paylaşmak istedim...
  3. yusuf7878

Rehber YSF's PSU tier list yayında!

Evet, sonunda istediğim tier listi hazırladım. Elbette hâlâ eksik modeller var ancak mevcut zamanım elverdiği ölçüde bu kadarını tamamlayabildim. Zaten alfa sürümünde yayımlama sebebim de bu. Eksik modelleri zamanla yavaş yavaş eklemeye devam edeceğim. Şu an için Türkiye’de bulunan markaların...
  4. yusuf7878

Rehber Rampage FP M850-80PB 850W Güç Kaynağı kullanılabilir / alınabilir mi?

Herkese selamlar. Rampage üzerine yaptığım kapsamlı araştırmanın ardından, belirli modellerin OEM üreticilerini ve teknik arka planlarını ortaya çıkarmayı başardım. Bugün de M850-80PB modeli hakkında kısa ama doyurucu bir bilgilendirme paylaşmak istiyorum. Umarım ilginizi çeker...
  5. yusuf7878

Rehber Bir güç kaynağı nasıl çalışır? - Bölüm 1: AC girişi, EMI filtresi, Köprü...

Herkese selamlar, Türkiye’de güç kaynaklarıyla ilgili detaylı bir rehber bulmak zor olduğundan, ben de böyle bir rehber hazırlamaya karar verdim. Umarım seversiniz. - Güç kaynağı dediğimiz şey nedir ki? - Güç kaynağı dediğimiz şey nedir ki? Aslında bilgisayardaki en ‘sıkıcı’ bileşen gibi...
  6. yusuf7878

Rehber Turbox ATX - 250 güç kaynağı alınabilir/kullanılabilir mi?

TURBOX ATX - 250W Evet… Geldik o meşhur markaya ve modele: Turbox ATX-250W. Birçok kullanıcı bu güç kaynağının “bomba” olduğunu, kesinlikle kullanılmaması gerektiğini iddia ediyor. Peki bu gerçekten doğru mu? Bu rehberde Turbox ATX-250W güç kaynağının iç yapısını, kullanılan bileşenleri...
  7. yusuf7878

Rehber Raijintek Cratos Lite 850W modeli nasıldır?

Herkese merhabalar. Bugün yeni çıkmış bir model olan Raijintek Cratos Lite 850W modeline göz atmak istedim. Özellikle bu model şu anda bayağı ucuz olduğundan dolayı fazlaca kişi satın almış. Fakat ne aldıklarını bilmiyorlar. Onların kafalarındaki bazı soru işaretlerini götürmek için böyle bir...
  8. yusuf7878

Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi / 2025 ağustos

[H3 id='CENTER10.000+TL'ye+Kadar+En+yi+PSUG+kayna+nerileri++Detayl+RehberCENTER']10.000 TL’ye Kadar En İyi PSU/Güç kaynağı Önerileri – Detaylı Rehber[/H3] DİKKAT! Rehbere başlamadan önce beyaz temaya almanızı öneririm. Bazı kısımlar siyah temada okunmuyor. Herkese merhaba, Bugün farklı...
Geri