Arama sonuçları: *

1. Windows 11 aşığıyım

Rehber 50TL ye laptop aldım! 16 yaşında ki laptopun hayata geri dönüşü! Windows XP!

Herkese merhaba bugün 50TL'ye ekran sağlam, hurda olarak satın aldığım 16 yaşında ki laptopu hayata geri döndüreceğiz! Hadi başlayalım! 😁 İlk olarak cihaz eve geldiğinde arıza tespit süreci: (Haftalardır uğraşıyorum😃) Cihaz eve geldikten sonra kutuyu açtım ve cihazı gözle kontrol ettim. Ardından...
  2. Windows 11 aşığıyım

Rehber Ekran kartı çipset ısıtma işlemi nasıl yapılır? (HP Laptop kronik arıza)

Herkese merhaba, bugün sizlere elimde olan HP DV6500 cihaza ekran kartı tamiri (çipset ısıtma) nasıl yapılır bunu anlatacağım. İlk olarak ekran kartı çipset ısıtma nedir? Çipset ısıtma, ekran kartı çipinin anakart ile arasında ki zamanla yüksek ısıdan dolayı çatlayan, hava şartlarından dolayı...
  3. Windows 11 aşığıyım

İnceleme Uygun fiyatlı CH341A Bios programlayıcı inceleme! Bios nasıl programlanır?

Herkese merhaba bugün sizlere CH341A isimli bios programlayıcıyı anlatacağım ve nasıl bios programlanır bunu göstereceğim! İlk olarak CH341A Bios programlayıcı aracını tanıtarak başlayalım😃 Cihazın fotoğrafı: Beraberinde gelenler (Cihaz iki konfügirasyon ile satılmakta birisi mandallı kablo...
  4. Windows 11 aşığıyım

Rehber Windows yapışkan tuşlar (sethc.exe) komut istemine dönüştürme!

Herkese merhaba bugün pek bir işimize yaramayan yapışkan tuşları nasıl faydalı bir şekilde kullanabiliriz komut istemine dönüştürerek bunu göstereceğim. Öncelikle yapışkan tuşları komut istemine dönüştürelim; En kolay yöntem şu, Windows yükleme USB'nizi bilgisayara takın ve bilgisayarı yeniden...
  5. Windows 11 aşığıyım

Rehber 50TL'lik Casper loptopun hayata geri dönüşü! Yükseltme+Bakım

Herkese merhaba bugün 50TL'ye aldığım Casper laptopu hayata geri döndüreceğiz! Hadi başlayalım 😃 Alım süreci: Daha önce 40TL'ye HP marka laptop almıştım onu hayata geri döndürmüştük :). Şimdi ise aynı satıcıdan...
  6. Windows 11 aşığıyım

Rehber 40TL'ye laptop aldım! Nasıl tamir ettim? Laptop tamiri ile ilgili bilgiler.

Herkese merhaba, bu sanırım ilk rehberim olacak biraz uzun olacak ama neyse :D Bugün sizlere 40TL gibi bir fiyata nasıl laptop aldım ve onu nasıl tamamiyle çalışır duruma getirdim bunu anlatacağım belki birilerine faydası olur. Hadi başlayalım.😊 Alım süreci: İlk olarak geçtiğimiz çarşamba günü...
Geri