Arama sonuçları: *

1. C

İnceleme Custom Sıvı Soğutma incelemesi

Merhaba herkese, 2 gün önce Custom Sıvı Soğutma sistemimi bitirdim, bu konuyu açma amacım aslında hem custom yapmayı düşünenlere yardımcı olmak hem de custom sıvı soğutmanın ne kadar iyi sıcaklıklar sağladığını göstermek. Custom sıvı soğutma yapmayı düşünüyorsanız veya düşünmüyorsanız bile tüm...
  2. C

Rehber Her oyunda FSR açmak ve FPS'inizi 2'ye katlamak!

Merhaba herkese, Steam üzerinde keşfettiğim bir programı çok kullanışlı bulduğum için paylaşmak istedim. Ismi Lossless Scaling, her oyunda FSR açmanıza yarıyor ve gerçekten işe yarıyor. https://store.steampowered.com/app/993090/Lossless_Scaling/ Programın nasıl kullanıldığını anlatmayacağım ama...
  3. C

İnceleme ASRock RX 6900 XT Phantom Gaming

Herkese merhaba, bugün ASRock RX 6900 XT'nin özellikleri üzerinden geçeceğim ve sıcaklık, PCB, soğutma gibi önemli detaylara değineceğim. Incelemenin içeriği: Kartın kutusu ve içeriği Kartın dış görünüşü ve genel görüşlerim Soğutması hakkında görüşlerim Güç tüketimi Frekans potansiyeli Macun...
  4. C

İnceleme Sahte MX-4 vs Gerçek MX-4 Canlı Performans karşılaştırması!

Merhaba arkadaşlar, Bugün gerçek MX-4 ve Sahte MX-4'ün performans farklarına bakacağız ve sahte MX-4 gerçekten de Arctic'in dediği gibi sahte mi ona bakacağız. @Yumuklu Sucurta açtığı bu konuda: https://forum.donanimarsivi.com/konu/arctic-mx-4-2019-sahte-cikti.285794/ N11 üzerinden aldığı MX-4...
  5. C

İnceleme F/P Dark dikey ekran kartı tutacağı Incelemesi

Merhaba herkese, 2 gün önce cebitech.com.tr üzerinden şu ürünü https://www.cebitech.com.tr/urun/dark-pci-e-3-0-gpu-riser-dikey-ekran-karti-donusum-kiti 280 TL'ye aldım. Şimdi zam gelmiş ama aldığım zaman 280 liraydı. Bugün montajını yaptım ve gerek görünüş, gerek performans olarak çok ama çok...
  6. C

İnceleme Palit GameRock RTX 3070 Inceleme

Merhaba hepinize, Bugün Palit GameRock RTX 3070 kartını aldım ve çok F/P olduğunu düşündüğüm için incelemesini yapmak istedim. Inceleme içeriği: Görseller Sıcaklıklar Overclock Performası Sevdiğim/Sevmediğim yanları 1) Görseller ile başlayacak olursak: Kartın görüntüsü benim çok ama çok...
  7. C

İnceleme Razer Deathadder V2 Inceleme

Merhaba herkese, Bugün Itopyadan aldığım Mouse 2 hafta sonra elime ulaştı. Bu Mouse'u çok beğendiğim için bir incelemesini yapmak istedim ayrıca ismini hatırlamıyorum ama birisi de benden istemişti. Inceleme içeriği: -Kutusu ve görselleri, -Ergonomi, -Eski Razer Mouselara kıyasla çok...
  8. C

Rehber Ryzen 5 3600 RTX 3060 Ti kartına darboğaz yapar mı sorusunun cevabı!

EDIT 1: GTA 5 Testi eklendi Merhaba herkese, Bugün 3060 Tİ çıktığından beri forumda çok fazla 1080P darboğaz sorusu gördüm. Çoğu da R5 3600 ile sorulmuştu. Benim de elimde fırsat varken bu akşam bunun testini yapıp herkesi bilgilendireyim dedim. Öncelikle daha elimde 3060 Ti olmadığı için +100...
  9. C

Rehber Ryzen 5 3600 2080 Supere darboğaz yapar mı sorusunun cevabı.

Merhaba herkese, @EthemAslan Bir kaç gün önce bu darboğaz konusu hakkında konu açtı çünkü o da R5 3600 ve 2080 Super kombosunu yapmak istiyordu ama darboğaz kısmında emin olamadı. Bende elimde imkan varken bunun farklı oyunlarda testini yapıp herkesle paylaşmak istedim. Biliyorsunuz ki yüksek...
Geri