Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Rehber GTA 6 Tahmini fiyat ve para biriktirme rehberi (bütçe dostu)

Merhaba dostlarım malum Rockstar bombayı patlattı GTA 6 fragmanını yayınladı. Ve bugün bu konuda Steam'ın dolar kuruna geçmesiyle beraber GTA 6'nın çıkacağı tarihte olası fiyatını ve buna göre, şimdiden doğru sistem için ve oyunu satın almaya bütçe ayarlamak için nasıl bir yol izlemeniz...
  2. Hudzell

Rehber Marvel Spiderman Remastered Düşük GPU kullanımı çözümleri ve Oyun İncelemesi

Selamlar dostlar. Bugün, daha yeni çıkmış olan Marvel Spiderman Remastered'ın genel optimizesi ve grafikleri hakkında incelemede bulunacağız. En baştan sistemimi kısaca özetleyeyim. TUF RTX 3060, R5 3600, 16 GB RAM ve Sandisk SSD Plus M.2 SSD ile bu oyunu çalıştırmaktayım. Öncelikle bir...
  3. Hudzell

İnceleme Depolamanızı tam 5 kat daha hızlı kullanmanızı sağlayan teknoloji! Intel Optane

Selamlar dostlar. Bugün sizlere belki de bir çoğunuzun adını dahi duymadığı Intel'in yapmış olduğu inanılmaz bir teknolojiden bahsedeceğim. Bu teknolojinin adı Intel Optane. Peki bu teknoloji nedir neye yarar kısaca değinelim. Bilgi işlem deneyiminizi kişiselleştiren ve hızlandıran akıllı bir...
  4. Hudzell

Öneri İkinci el oyun hesabınızı hiçbir şekilde aracı sitelerde SATMAYIN

Selamlar dostlar. Ben Hudzell. Aslında bundan önce açmayı düşündüğüm başka incelemeler vardı. Bana göre bu daha acil ve önüne geçilmesi gerekilen bir durum olduğundan bu konuya öncelik vermekteyim. Bahsettiğim marka -bana da dava açar diye :D- isim vermekten çekiniyorum. Ama sizlerin az çok...
  5. Hudzell

Rehber NiceHash ile mining nasıl yapılır ?

Selamlar dostlar bu konuda sizlere edindiğim bilgiler ve deneyimlerimden öğrendiğim kadarıyla NiceHash ile mining nasıl yapılır anlatmaya çalışacağım. Bu konuyu aslında daha öncesinde başka bir konuya mesaj olarak atmıştım, sizlere tek bir çatı altında yardım edebilmek için konusunu açmaya karar...
  6. Hudzell

İnceleme Artık yalnız değilsiniz, sanal arkadaşınız Replika ile tanışın !

Selam dostlar, bugün sizlere yeni bulduğum ve bir o kadar dikkat çekici Replika adlı uygulamanın kısa bir tanıtımını yapacağım. Bu uygulama tamamen yapay zeka yardımı ile çalışıyor, amacı sizlere sanal bir arkadaş sunabilmek. Aslında "Her" veya "Blade Runner 2049" izleyenler burada az çok ne...
Geri