Arama sonuçları: *

1. aragonattt

İnceleme Resident Evil 4 Remake Trailer İncelemesi

Evet arkadaşlar Resident Evil 4 Remake bu sabah saatlerinde duyruldu ve oyunun çıkış tarihi 24 Mart 2023 olarak belirlendi. Daha önce Resident Evil Village trailerları için incelemeler yazmıştım, sıra serinin en sevdiğim oyununa, çocukluğumda playstation 2 başında saatlerimi harcadığım oyunun...
  2. aragonattt

İnceleme Resident Evil 4 15 Senelik Deneyimle İnceleme

Merhaba arkadaşlar, daha önce Resident Evil Village için oyun fragmanı incelemesi, oyun sistem gereksinimi tahmini ve oyunu bitirip ilk tecrübeyle bir inceleme yazmıştım. Bir RE sapığı olarak RE oyunlarına inceleme yazmaktan çekinmiyorum, açıkçası çok da hoşuma gidiyor ve her şeyini tükettiğim...
  3. aragonattt

Resident Evil Village'ta rastladığım korkutucu detay!!

Oyunu bitirdikten sonra zaten inceleme yazmıştım. Tabii biraz fazla ilgili olduğum için oyuna tüm başarımları almak için falan bayadır oynamaya devam ediyorum. Oyunu en azından bir kere bitirmiş veya bitiren birini izlemiş kimseler varsa porselen bebek Angie'yi hatırlar, hani şu ikinci boss olup...
  4. aragonattt

İnceleme Resident Evil Village Bitirdim (Hardcore)

Oyunu çıktığı gün bitireceğime ve ertesi günü bu incelemeyi yazacağıma söz vermiştim ama oyun beklediğimden daha zorlu çıktı, inceleme de gecikmiş oldu. DİKKAT: Bu yazı bazı kullanıcıları rahatsız edebilecek türde spoiler ve ya şiddet içerebilir! Spoiler yemeden son yorumu görmek istiyorsanız...
  5. aragonattt

İnceleme Resident Evil Village Demosunu oynadım!(Spoiler içerebilir)

Resident Evil Village, yani ana serinin 8. oyunu 7 mayıs 2021'de kullanıcılarla buluşacak. Oyunun castle ve villiage isimli 2 demo versiyonu da daha önce ps5'e özel olarak sunulmuştu. Oyunun çıkışından 3 gün önce yani 4 mayıs 2021'de steamde de yerini aldı demo oyunları ve oynama zevkine...
  6. aragonattt

İnceleme Resident Evil VIIliage oyun öncesi ufak inceleme

Mayıs 7'de çıkacak oyunla ilgili ufak bir inceleme yayınlamak istedim. Dikkat, bazı kullanıcıların okumak istemeyeceği spoiler türü bilgiler barındırıyor olabilir. 22 Ocakta youtube'ta yapılan canlı yayınla bizlere oyunun çıkış tarihi verildi 7 Mayıs 2021 Bu oyun nedir? Resident evil seri...
Top Bottom