Arama sonuçları: *

1. SeastoreKing

Rehber 80 Plus verimlilik sertifikası ne işe yarar?

Hepimizin bildiği fakat bağzılarımızın anlamını yanlış bildiği bir sertifikadır. Bir güç kaynağı satın almak istediğimizde karşımıza 80+ (80 Plus) gibi bir ifade çıkmaktadır. Bu ifade elektronik endüstrisinde bir standart haline gelen “80 Plus Sertifikası” olup güç kaynağının ne kadar verimli...
  2. SeastoreKing

Rehber İşlemciye Nasıl Overclock Yapılır?

1- Aşama: Neden Overclock Yapacaksın? Overclock ile ilgili neredeyse herkes de bir soru işareti var. Nasıl yapılır? Fakat Overclock yapacaksanız önce neden yapacağınızı bilmeniz gerekiyor. Mesela Render sürelerinde kısalma mı istiyorsun? o zaman yapabilirsin. Fakat işlemci ekran kartına...
  3. SeastoreKing

Rehber 2250 TL APU Sistem Önerisi

Merhabalar Bugün dar bütçeli kardeşlerimiz için sıfır bir sistem topladım. İşlemci: Amd Athlon 3000GE Fiyat: 536 TL bu işlemciyi seçmemin sebebi fiyatına göre iyi bir apu olması. https://www.sinerji.gen.tr/amd-athlon-3000g-350ghz-2-cekirdek-5mb-am4-14nm-islemci-tray-p-38080 Anakart: Gigabyte...
  4. SeastoreKing

Rehber Xiaomi Redmi Airdots Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Merhabalar bugün bu konu üzerinde duracağım. çoğu kişinin orjinal sandığı fakat çakmasını aldıkları kulaklık. piyasada neredeyse her yerde çakması satılıyor. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-pm-HB00000K41EJ bakınız mesela bu kulaklık orjinal. Nereden...
  5. SeastoreKing

2900 TL Sistem tavsiyesi

Bugün Bütçesi dar olan arkadaşlar için sistem toplayacağız. en düşük bütçeyle alabileceğimiz en iyi parçaları alıcaz. Ekran Kartını yakında alıcak iseniz bu sistemi tavsiye ediyorum. diğer türlü ryzen 5 3400g alabilirsiniz. İşlemci: İntel İ3 10100 3.6 GHz Fiyat: 1000 TL apu sistem olacağı için...
  6. SeastoreKing

Rehber 2. El Ucuz Sistem Toplama

Merhbalar bugün size kendimden örnek vericem. İsterseniz 1500 tl ye bile her oyunu açacak sistem toplayabilirsiniz. Ben kendi sistemimi yarı 2. El yarı da Sıfır Parçalar kullanarak topladım. Sistemim: AMD FX 4320 4.6 GHz 130 tl 2. El Asus M5A97 LE R2.0 300 tl kutulu 2. El MSİ ARMOR RX 470 4G...
Top Bottom